2016-02-15 13:04:49
Φωτογραφία για Θα πάθετε πλάκα! Αυτή η γυναίκα έχει να ξυριστεί πάνω από 8 χρόνια.... [photos]
Θέλει να αποδείξει ότι δεν χάνεις τη θηλυκότητά σου αν έχεις τρίχες στο σώμα σου   Η Yasmin Gasimova είναι μια 19χρονη φοιτήτρια που ζει στο Λίβερπουλ της Αγγλίας και όπως υποστηρίζει σε κείμενο που έγραψε έχει να πειράξει τις τρίχες στο σώμα της από τότε που ήταν 11 χρονών.

 Η Yasmin ανέβασε φωτογραφίες με τα τριχωτά της πόδια, την κοιλιά και το πρόσωπό της και δηλωνει ευσυνείδητα μετά από τόσα χρόνια ότι αποδέχεται τις τρίχες που έχει στο σώμα της.   Όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει σε άρθρο που έγραψε στην εφημερίδα της σχολής της "Το να έχεις τρίχες δεν είναι τρομακτικό. Δεν ντρέπομαι να δηλώσω ότι δεν ξυρίζομαι σε μια κοινωνία που περιμένει από τις γυναίκες να ξυρίζουν τις τρίχες από το σώμα τους".  

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η δήλωση μας φαίνεται ενδιαφέρουσα ωστόσο δεν γίνεται να μην μας βάλει σε σκέψεις το γεγονός ότι η Yasmin επιλέγει να αποτριχώσει διάφορες περιοχές του σώματός της- όπως τα φρύδια και το σαγόνι της.   Μάλιστα δηλώνει ότι τριμάρει τις τρίχες στην ηβική περιοχή όταν πρόκειται να βγει στην παραλία και ότι *δυστυχώς* ξυρίζεται αναγκαστικά όταν βγαίνει ραντεβού που μπορεί να καταλήξει σε one night stand καθώς θέλει να αποφύγει τα περίεργα βλέματα και την απόρριψη. "Οποιαδήποτε άλλη  μέρα θα με πετύχεις με τα πόδια και τις μασχάλες μου τριχωτές".
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ