2016-02-15 14:19:15
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ... ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ!
Με τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλου να είναι παρών ολοκληρώθηκε χθες το σεμινάριο των διαιτητών της Super League. Ο διαιτητής δικαιολόγησε τα σφυρίγματά του, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει κανέναν. 

Πάντως, έγινε γνωστό ότι θα γίνει χρήση βίντεο προτού συνταχτεί η έκθεση και βαθμολογηθεί ο 33χρονος. Πράγμα που όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα έγινε (δείτε εδώ) και ο Καλογερόπουλος μπαίνει στο... ψυγείο, αφού όσα είπε θα έπιαναν τόπο μόνο σε... τυφλούς!

Συγκεκριμένα, όσον αφορά το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ, είπε ότι ο Ζουκουλίνι το εκβίασε, καθώς ο ίδιος δεν ζήτησε πέναλτι και σηκώθηκε αμέσως χωρίς να διαμαρτυρηθεί. 

Στην αποβολή του Μποτία υπήρχε επαφή και με το χέρι και χαμηλά με το πόδι από τον αμυντικό μέσο των “ερυθρόλευκων” στον Αραβίδη και ο επιθετικός της ΑΕΚ ήταν σε προφανή θέση (!!!).

Για την αποβολή του Μιλιβόγεβιτς, κατά την οποία η ΑΕΚ κέρδισε το πέναλτι και σημείωσε το γκολ ισχυρίστηκε ότι είναι παράβαση αφού ο παίκτης του Ολυμπιακού αφού ο παίκτης του Ολυμπιακού πάει να κάνει... μπλοκ και με τα δύο χέρια (Παναγία βοήθα!!!) και είναι ο ορισμός της κίτρινης κάρτας.

Τέλος για την εκτέλεση πέναλτι του Μπουονανότε, φαίνεται πως ο Βάργκας (σκόρερ) είναι ακριβώς στο όριο και φεύγει την ώρα που σουτάρει ο Αργεντινός μέσος (Θεός φυλάξοι!!!).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ