2016-02-15 16:28:52
Φωτογραφία για Συγκλονιστική παρέμβαση του ομογενή Ναυάρχου Stavridis για το θάνατο των τριών στελεχών του Ναυτικού
"Η σκέψη και οι προσευχές μου είναι με τις οικογένειες των Ελλήνων αξιωματικών, που χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη"

Σε μία εντυπωσιακή ενέργεια αλληλεγγύης προέβη ο Αμερικανός απόστρατος Ναύαρχος James Stavridis USN, ο οποίος διατέλεσε στο παρελθόν και Ανώτατος Στρατιωτικός Διοικητής του ΝΑΤΟ (SACEUR), με αφορμή την τραγική απώλεια τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου των τριών στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Ελληνικής καταγωγής Ναύαρχος Stavridis στη σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα έγραψε τα εξής (σε ελεύθερη απόδοση): «Ως αξιωματικός του Ναυτικού θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για τον τραγικό θάνατο τριών μελών του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, την ώρα του καθήκοντος. Η σκέψη και οι προσευχές μου είναι με τις οικογένειες των Ελλήνων αξιωματικών, που χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη».

Ο Ναύαρχος Stavridis, ο οποίος είναι διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων της Σχολής Fletcher, ως προελέχθη, διετέλεσε SACEUR και από το Μάϊο του 2013 είναι Κοσμήτωρ της φημισμένης Σχολής Fletcher School of Law & Diplomacy του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης.

Ασφαλώς μία ξεχωριστή ενέργεια από έναν ξεχωριστό ομογενή, που τιμά τόσο την πατρίδα του, όσο και την πατρίδα των προγόνων του!

Λ.Σ.Μ.

ΠΗΓΗ: http://www.parapolitika.gr/article/345176/sygklonistiki-paremvasi-toy-omogeni-nayarhoy-stavridis-gia-thanato-ton-trion-stelehon
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κανε Πολιτική,
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κανε Πολιτική,
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ