2016-02-15 18:17:09
Φωτογραφία για Κλειστός μέχρι τις 10 το βράδυ ο κόμβος της Κάτω Αχαΐας
Σε εξέλιξη είναι ο 12ωρος αποκλεισμός που έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί, όπως έγραψε... το tempo24.gr, οι αγρότες στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας στην Πατρών - Πύργου, με τον δρόμο να ανοίγει όπως έχει ανακοινωθεί στις 10 το βράδυ.

Η διέλευση των διερχόμενων οχημάτων, γίνεται μέσα από την πόλη και ειδικότερα από τις Αλυκές και εν συνεχεία στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο μπλόκο της Κάτω Αχαϊας, αποφασίστηκε επιπλέον εντός της εβδομάδας, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το πότε, νέα "επέλαση" με τα τρακτέρ στην Πάτρα, αλλά και στην πόλη της Κάτω Αχαΐας.

Η επικείμενη είσοδος, εκτός από την εποχούμενη πορεία, θα περιλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, καταλήψεις - αποκλεισμούς ΔΟΥ και τραπεζικών υποκαταστημάτων, ειδικότερα η Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και η Πειραιώς.

Οι αποκλεισμοί της Πατρών - Πύργου, θα καθορίζονται σε συνελεύσεις που θα γίνονται κάθε βράδυ, ενώ για την "επέλαση" στην Πάτρα θα αποφασιστεί την Πέμπτη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ