2016-02-15 23:00:18
Φωτογραφία για Έβγαζε σέλφι στον Βέρτη πριν το ματς με τον Ολυμπιακό
Ο Στέλιος Μαλεζάς ήταν ο μόνος, που είχε το θάρρος να βγει και να συνομιλήσει με τους εξαγριωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας, παίρνοντας και την ευθύνη. Η συζήτησή τους αυτή διήρκεσε αρκετή ώρα και δεν έλειψαν οι εντάσεις, όπως ήταν φυσικό, αφού το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο και τα νεύρα πολλά από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» οπαδών. Ο κόσμος, που ήταν συγκεντρωμένος εκεί, του ζήτησε το λόγο για την διαρκή άσχημη εικόνα της ομάδας κι ο ίδιος προσπάθησε να εξηγήσει την κατάσταση.

Ο διάλογος του με τους οπαδούς ήταν ο ακόλουθος: «Yπάρχει καλύτερο στόπερ από σένα; Γιατί δεν σε βάζει; Δεν τον θέλουμε τον Τούντορ», του έλεγε ο κόσμος με τον Μαλεζά να απαντά: «Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω για τον προπονητή. Εγώ μπορώ να πω για εμάς τους παίκτες. Εμείς φταίμε». Οι οπαδοί τον παρότρυναν, λέγοντας: «Θέλουμε να ματώσετε στο γήπεδο! Όποιος δεν μπορεί να το πει
. Είσαι από μικρό παιδί στον ΠΑΟΚ», ενώ συμπλήρωναν: «Δεν είστε καν ενωμένοι. Πρέπει να έχουμε παίκτες, που να είναι ενωμένοι, όταν αδικούνται μέσα στο γήπεδο». «Στόχος μας είναι το Κύπελλο και η πρωτιά στα πλέι οφ», τους είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ με τον κόσμο να απαντάει: «Πως θα πάμε με αυτήν την εικόνα για το Κύπελλο; Εσύ το πιστεύεις αυτό που λες;» Ενώ, παράλληλα, αναφερόμενοι στην εικόνα των παικτών εκτός γηπέδου, έλεγαν χαρακτηριστικά: «Οι συμπαίκτες σου πίνουν ξενυχτάνε, δεν τα βλέπουμε; Είναι χώμα όλοι! Πριν το ματς με τον Ολυμπιακό ο άλλος βάζει σέλφι στον Βέρτη;» Σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Μαλεζάς ανέφερε: «Άμα ήξερα τι φταίει, θα το έλεγα. Προσπαθούμε…», Οι Οπαδοί του απάντησαν πως: «Έχουμε βγάλει καρκίνο με αυτά, που γίνονται», ενώ κάποιος του είπε: «Είμαι άνεργος και έβγαλα διαρκείας για εσάς; Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας». Ο Στέλιος Μαλεζάς επανέλαβε πως: «Αν ήξερα τι φταίει θα σας τα έλεγα. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να κερδίσουμε τους στόχους μας. Έχετε δίκιο.»

Πηγή: inpaok.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ