2016-02-16 01:31:22
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν προτίθεται να απαντήσει στις... τοποθετήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα, που έγιναν 48 ώρες μετά το ματς του ΟΑΚΑ.

Στο Λιμάνι είχαν ήδη αντιδράσει για τον Μελισσανίδη το μεσημέρι της Κυριακής. Άλλωστε από το Σάββατο κιόλας περίμεναν - και περιμένουν ακόμα - την παρέμβαση των αρμόδιων φορέων για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα.

Η ερυθρόλευκη αντίδραση εκείνης της ημέρας βέβαια αφορούσε στις σαββατιάτικες δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτό που προκύπτει πάντως - μεταξύ των ανθρώπων του Ολυμπιακού - είναι το χρονικό σημείο που επελέγη για να γίνουν οι δηλώσεις αυτές (ανεξαρτήτως από το περιεχόμενό τους): 48 ώρες μετά το ματς του ΟΑΚΑ. Υπάρχει επίσης η εκτίμηση πως αυτό συνέβη μετά από συμβουλή - παραίνεση των νομικών του εκπροσώπων.

Επίσης από μεριάς των ερυθρόλευκων έχει προκύψει και μία ενόχληση για τα καπνογόνα και τις φωτοβολίδες που έπεσαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και κοντά στις εστίες μετά την επίτευξη του τέρματος της ΑΕΚ (έχει διαρρεύσει μάλιστα και σχετικό βίντεο). Και αυτό υπό την λογική πως σε κάθε ματς της Super League που πέφτουν προς το γήπεδο φωτοβολίδες τίθεται διαρκώς θέμα διακοπής. Ανάλογο θέμα έχει προκληθεί και σε παιχνίδια Football League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ