2016-02-16 04:40:07
Φωτογραφία για Μια ζεστή αγκαλιά για τη μικρή Ρουκαγιά που αναχώρησε με τη βοήθεια Ηρακλειωτών για το ταξίδι της ελπίδας
Η μικρή Ρουκαγιά έζησε πριν από λίγο καιρό τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής της... Έδωσε μάχη για αυτήν και κατάφερε με τη βοήθεια των Ηρακλειωτών και όχι μόνο, να βγει νικήτρια.

Το 12χρονο κορίτσι είχε μεταφερθεί από τη Χίο στην Κρήτη και είχε νοσηλευτεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση για περισσότερες από 20 μέρες στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Η αγωνία ήταν μεγάλη όμως τελικά η μικρή Ρουκαγιά κατάφερε να ξεπεράσει τα προβληματα υγείας.

Μετά από ενάμιση μήνα λοιπόν που έμεινε στο Ηράκλειο, εκείνη μαζί με την 3χρονη αδερφή της και τους γονείς τους, έκαναν το μεγάλο ταξίδι για την Ευρώπη, αναζητώντας την ελπίδα. Μάλιστα όπως αναφέρει η «Πατρις» από όπου και η φωτογραφία, στο λιμάνι του Ηρακλείου εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές κατά την αναχώρηση τους από το Ηράκλειο.

Σημειώνεται ότι στο πλευρό τους όλο αυτό το διάστημα βρεθηκαν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, κοινωνικοί λειτουργοί, μέλη εθελοντικών οργανώσεων, αλλά και απλοί πολίτες. Όλοι αυτοί υπερεβαλαν εαυτούς και ο καθένας από το δικό του μετερίζι, κατάφεραν να βοηθήσουν την οικογένεια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ