2016-02-16 09:05:07
Φωτογραφία για Απίστευτο! Απαγόρευσαν την είσοδο στο γήπεδο σε κανάλι επειδή σχολιάζουν την ομάδα!
Ένα απίστευτο γεγονός, που ντροπιάζει την μεγάλη ιστορία της... ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ λαμβάνει μέρος τα τελευταία 24ωρα και αναδεικνύει φασιστικές νοοτροπίες που έχουν κάποιοι... σε μία ομάδα που έχει λάβαρο την δημοκρατία και την ελευθερία.

Με επιστολή του προς τον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA Κεντρικής Ελλάδας το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΙΚΗΣ Βόλου απαγορεύει την είσοδο στο τηλεοπτικό συνεργείο επειδή σε μία από τις τρεις αθλητικές εκπομπές που μεταδίδονται από το σταθμό, ένας αθλητικογράφος τόλμησε να ασκήσει κριτική και να κάνει σχόλια για την ομάδα!

Συγκεκριμένα γράφει:

"Αξιότιμοι κύριοι,

Με το παρόν, σας ενημερώνουμε ότι ανακαλούμε την χορηγηθείσα άδεια εισόδου στο τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού “ASTRA TV” προκειμένου να καλύπτει τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής κατηγορίας κατά την περίοδο 2015-2016.

Του λοιπού δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδό μας κανενός συνεργάτη του σταθμού σας, οποιασδήποτε ιδιότητας."


Είναι μία πρωτοφανής απόφαση στα ελληνικά και παγκόσμια χρονικά, τουλάχιστον σε δημοκρατικές χώρες.

Η συντακτική ομάδα του TheNewspaper.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον υπογράφοντα πρόεδρο και γραμματέα της ομάδας όμως δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία!

Έντονες είναι και οι αντιδράσεις από εκατοντάδες φιλάθλους της Νίκης Βόλου, οι οποίοι δεν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για την αγαπημένη τους ομάδα και να βλέπουν πλάνα από τους αγώνες, αφού ο ASTRA είναι το μοναδικό πανθεσσαλικό κανάλι που προβάλλει αθλητικές εκπομπές με πλάνα αγώνων, συνδέσεις και ρεπορτάζ!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πενία τέχνας κατεργάζεται…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πενία τέχνας κατεργάζεται…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ