2016-02-16 15:03:11
Φωτογραφία για Απολογείται αύριο o δράστης της ανθρωποκτονίας του Π. Καρακαπιλίδη
Προθεσμία για να απολογηθεί, αύριο Τετάρτη, ενώπιον της Ανακρίτριας, ζήτησε και... έλαβε ο 48χρονος δράστης της δολοφονίας του Πάνου Καρακαπιλίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στον οδό Ολυμπίων, «δυο βήματα» από το σπίτι του, όταν δέχθηκε πέντε μαχαιριές από τον 48χρονο γείτονά του.

Ο δράστης, που συνελήφθη το πρωί της Κυριακής, σε αγροτική περιοχή στις Κολιρέικες Παράγκες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και της ΟΠΚΕ, οδηγήθηκε χθες το πρωί ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ηλείας.

Ο 48χρονος, συνοδευόμενους από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, μπήκε στα Δικαστήρια από την πλαϊνή πόρτα και οδηγήθηκε αμέσως τον 1ο όροφο. Προχωρούσε με σκυμμένο το κεφάλι και αμίλητος, χωρίς να αντιδράσει ούτε κι όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, αν θα ζητήσει συγνώμη από τα τέσσερα παιδιά του θύματος. Λίγη ώρα αργότερα, ζήτησε και πήρε προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας, ενώ ούτε ο Δικηγόρος του Γιάννης Βασιλείου, θέλησε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση, σεβόμενος την επιθυμία της οικογένειας του πελάτη του.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ