2016-02-16 16:55:05
Φωτογραφία για ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΤΑΚΑ... ΜΑΝΩΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ!
Ο Κώστας Μανωλάς εκπροσώπησε τους παίκτες της Ρόμα στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, χρησιμοιποιώντας μια τρομερή ατάκα για την ομάδα του και τον... Ρονάλντο.

Το ζευγάρι της φάσης των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχει... φαβορί τους Μαδριλένους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ρωμαίοι θα φοβηθούν. Αυτό ήταν και το μήνυμα που θέλησε να περάσει ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν των «τζιαλορόσι» εν όψει του αυριανού πρώτου αγώνα στο «Ολίμπικο».

«Ξέρουμε πως η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα, μια ομάδα πρωταθλητών, με σπουδαίους παίκτες, επιτυχίες και τίτλους και όταν αντιμετωπίζεις ένα τέτοιο σύνολο πρέπει να είσαι στο 120%. Είναι πολύ δυνατοί, αλλά κι εμείς είμαστε. Πάμε να παίξουμε χωρίς φόβο. Το κίνητρο που έχουμε είναι μεγάλο, αντιμετωπίζουμε τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και πρέπει να βγάλουμε χαρακτήρα. Αν μπούμε με τη σκέψη πως αξίζουμε όσο το 1/3 του Ρονάλντο, καλύτερα να μην κατέβουμε στο γήπεδο. Έχουμε τις πιθανότητές μας και θα τις κυνηγήσουμε» ήταν τα λόγια του Μανωλά και συμπλήρωσε:

«Το βράδυ της Τετάρτης, το σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε τεράστια μάχη στο χορτάρι και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε....».

O Mανωλάς μίλησε και για το μικρό πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από το παιχνίδι με την Κάρπι: «Είμαι καλά από άποψη φυσικής κατάστασης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ