2016-02-16 17:26:25
Φωτογραφία για ΓΡΑΦΟΥΝ... ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΣΟΡΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΑΣΟ!
Οι πολύπειροι Αργεντίνοι αστέρες του Ολυμπιακού Εστεμπαν Καμπιάσο και Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ έχουν ένα λόγο παραπάνω να... θέλουν τη συμμετοχή τους στο ματς της Πέμπτης κόντρα στην Άντερλεχτ.

Ο Καμπιάσο εφόσον παίξει θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές στις διοργανώσεις της UEFA, κυρίως με τη φανέλα της Ίντερ με την οποία κατέκτησε και το Champions League, αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία πήρε το Σούπερ Καπ κόντρα στην Φέγενορντ, στην πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή πριν από 14 χρόνια! Ο Καμπιάσο έχει κάνει τρία ματς με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, καθώς έπαιξε στα δύο παιχνίδια με την Μπάγερν και στο θριαμβευτικό του Emirates με την Άρσεναλ.

Σημαδιακό μπορεί να είναι το παιχνίδι των Βρυξελλών και για τον Τσόρι, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού 99 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 34 γκολ και δίνοντας 29 ασίστ. Μπορεί, λοιπόν, κι αυτός ο "μαέστρος" του Ολυμπιακού να φτάσει τον μαγικό αριθμό «100» εάν ο Σίλβα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στην Άντερλεχτ, έστω και ως αλλαγή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ