2016-02-17 19:00:18
Φωτογραφία για Ο Καρέλης χρωστάει πολλά στον Αναστασίου και τον Παναθηναϊκό
Ο Νίκος Καρέλης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τα όσα κέρδισε στην Ρωσία, την βελτίωσή του στον Παναθηναϊκό, τις εμπειρίες του από το Βέλγιο Βέλγιο, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο Εθνική ομάδα. Για την εμπειρία του στην Ρωσία και μετά στον Παναθηναϊκό: Μπορεί να πουν οτι έχασα, αλλά εγώ κέρδισα. Έγινα πιο δυνατός. Έμαθα πως είναι να τρως μία δυνατή σφαλιάρα. Τόσο ο Αναστασίου, όσο και το υπόλοιπο επιτελείο του Παναθηναϊκού με δούλεψαν πολύ και με βελτίωσαν αρκετά. Βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι συμπαίκτες μου.

Για το πως τον υποδέχθηκαν στο Βέλγιο ως Έλληνα: Με περίμεναν από το καλοκαίρι. Ήταν πολύ φιλικοί. Όλοι είναι πολύ κοντά μου. Με βοηθάνε πολύ. Δεν βγαίνω στους δρόμους για να σας πω αν με αναγνωρίζουν. Στο γήπεδο όμως είναι πολύ καλοί οι οπαδοί. Ακόμη και στο ζέσταμα φώναζουν το όνομά μου. Για το αν τον βοηθάει οτι παίζει φουνταριστός: Η θέση μου είναι ή φουνταριστός ή πίσω από τον επιθετικό
. Στον Παναθηναϊκό ήταν ο Μπεργκ και συνεργαζόμασταν μαζί. Εδώ παίρνω περισσότερο την μπάλα, δεν σπαταλάω δυνάμεις και έχω περισσότερες ευκαιρίες. Έχω ταιριάξει πολύ με τα υπόλοιπα παιδιά. Στα πρώτα παιχνίδια θέλαμε χρόνο για προσαρμοστούμε. Πλέον έχουμε αυτοματισμούς και φαίνεται άλλωστε. Από εκεί και πέρα μου φέρονται πολύ καλά και προσπαθώ να τους ανταμείβω με τα πράγματα που κάνω στο γήπεδο. Για τις διαφορές του Ρανιέρι όταν ήταν στην Εθνική και τώρα στην Λέστερ: Με εμάς δεν είχε τόσο χρόνο να δουλέψει όπως στην Λέστερ. Δεν υπήρχε και υπομονή, με αποτέλεσμα να μην δείξει πολλά πράγματα. Το κεφάλαιο Εθνική είναι μεγάλο για εμένα. Φέραμε μεγάλη πίκρα, το ξέρουμε... Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ