2016-02-18 14:05:13
Φωτογραφία για Οι αγρότες κλείνουν την πρόσβαση στην Εγνατία Οδό
Πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία της Νομαρχιακής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν οι Τρικαλινοί αγρότες, οι οποίοι από το Σάββατο κλείνουν και την μοναδική πρόσβαση στην Εγνατία Οδό, μέσω Μουργκανίου Καλαμπάκας.

Το μπλόκο των Τρικαλινών αγροτών πραγματοποίησε διαμαρτυρία στη Δ.Ο.Υ. Τρικάλων το πρωί της Πέμπτης και από εκεί πορεία με τρακτέρ μέχρι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αγρότες ζήτησαν από τους βουλευτές, αλλά και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβούν από τα γραφεία προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα από του αγροτικού κλάδου.

«Καλούμε τους τοπικούς πολιτικούς να έρθουν να συζητήσουμε τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν το κλάδο και να τα μεταφέρουν αρμοδίως» τόνισε το μέλος της συντονιστικής της ε.ο. Τρικάλων-Καρδίτσας Παύλος Σπυρόπολος για να συμπληρώσει: «Τους καλούμε να κουβεντιάσουμε για την επιβίωση μας. Δυστυχώς οι βουλευτές κωφεύουν και κρύβονται πίσω από τους τοίχους των γραφείων. Έχουμε συγκεκριμένες και ρεαλιστές προτάσεις και πρέπει να μας ακούσουν»..

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το βράδυ οι αγρότες θα συνεδριάσουν προκειμένου να καθορίσουν το αγωνιστικό πλάνο για αύριο Σάββατο που περιλαμβάνει αποκλεισμό της οδού Τρικάλων – Ιωαννίνων στο ύψος του Μουργκανίου, δρόμο που οδηγεί και στα Γρεβενά.Εφόσον αυτό συμβεί διακόπτεται η κυκλοφορία από και προς την Εγνατία Οδό, απ’ όπου διοχετεύεται η κίνηση τις τελευταίες εβδομάδες λόγω των κλειστών Τεμπών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ