2016-02-18 14:48:08
Φωτογραφία για Ν. ΤΟΣΚΑΣ: ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΜΜΕ Ο Μ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ VD
Αντιπαράθεση υπήρξε στη Βουλή για την απομάκρυνση του Μανώλη Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Για «ικανότητα στις δημόσιες σχέσεις» έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Κυριαζίδη.

«Υιοθετείτε τον ντόρο που έγινε. Η αντίληψη του υπουργείου και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. έχει να κάνει με τις ικανότητες προσφοράς που έχουν τα στελέχη στο κοινωνικό σύνολο και όχι με τις ικανότητες που έχουν στις δημόσιες σχέσεις ή στον χρόνο που διαθέτουν στα μέσα ενημέρωσης», τόνισε ο κ. Τόσκας και υπογράμμισε: «Οι κρίσεις συνεχίζονται και θα περίμενα ερώτηση όταν τελειώσουν, όχι στη μέση. Εκτός και αν είναι προσπάθεια επηρεασμού». Μάλιστα αποκάλυψε ότι «εξεπλάγησαν τα υπηρεσιακά συμβούλια όταν τους είπαμε "κρίνετε κατά συνείδηση". Είχαν μάθει αλλιώς τόσα χρόνια».

Για «μπαράζ αναξιοκρατίας» στις κρίσεις έκανε λόγο ο κ. Κυριαζίδης, κάνοντας λόγο για «σχέδιο» που υλοποιείται. Ειδικά για την περίπτωση Σφακιανάκη ο βουλευτής της Ν.Δ. είπε ότι είναι «ακατάληπτο ανοσιούργημα».


«Δεν έχει καταλάβει η Ν.Δ. ότι η ιδιοκτησιακή αντίληψη έχει παρέλθει. Το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας όμως κατάλαβε ότι ανήκει στον ελληνικό λαό και όχι σε συγκεκριμένο κόμμα. Αυτή είναι η προσπάθειά μας και το αποδείξαμε στην πράξη σε μεγάλες διαμαρτυρίες, όπως των αγροτών. Δείξαμε ότι μπορεί να υπάρξει ήπια αντιμετώπιση αλλά με κόκκινες γραμμές», απάντησε ο κ. Τόσκας. «Συγκαλύπτετε την αδιαφάνεια και προστατεύετε την προστασία των στεγανών» στο χώρο των Σωμάτων Ασφαλείας, σημείωσε.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι μισεί το κάθε ζώδιο;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι μισεί το κάθε ζώδιο;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ