2016-02-18 16:02:07
Φωτογραφία για ΖΕΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΠΑΡΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ... ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Συνέντευξη σε ξένο μέσο παραχώρησε ο Παρ Ζέτερμπεργκ.

Ο Σουηδός, πρώην μέσος της Άντερλεχτ, αλλά και του Ολυμπιακού, ανέφερε πως θα γίνει ένα... «σφιχτό» ματς, χωρίς να ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή κάποιο φαβορί.

«Πιστεύω πως το ματς ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες, θα είναι "κλειστό". Δεν ξεχωρίζω κάποια ως φαβορί. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς, αλλά δεν μπορώ να σας πω ποια θα υποστηρίξω, καθώς δεν βλέπω φαβορί», ανέφερε ο Σουηδός και σημείωσε αν θα παρακολουθήσει το παιχνίδι.

«Αν μπορέσω να δω τον αγώνα από τη Σουηδία, ασφαλώς και θα το κάνω».

Τέλος, ο πρώην παίκτης των δύο ομάδων, που προσέφερε πολλά στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που στον Ολυμπιακό έχει καλύτερη απόδοση από ότι στην Άντερλεχτ.

«Ναι, μερικοί παίκτες που παίζουν σε άλλο πρωτάθλημα, ξεχωρίζουν περισσότερο. Το ελληνικό πρωτάθλημα ταιριάζει καλύτερα στον Λούκα από ότι το βελγικό».

Δηλώσεις έκανε και ο Ούρκο Πάρντο, πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, που παίζει στον ΑΠΟΕΛ και έκανε τα πρώτα του βήματα στις Ακαδημίες της Άντερλεχτ. Ούτε αυτός «βλέπει» κάποιο φαβορί.

«Δεν έχω άποψη για τα δυνατά σημεία της Άντερλεχτ και του Ολυμπιακού. Ας ελπίσουμε να είναι ένα καλό ματς. Δύσκολο να ξεχωρίσω μία ομάδα γιατί δεν βλέπω να είναι κάποια φαβορί», ήταν τα λόγια του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ