2016-02-18 23:43:20
Φωτογραφία για Ανδρέας Στάμος: Τι αποκαλύπτει για πρώτη φορά για τον «καβγά» και το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με γνωστό λαϊκό τραγουδιστή
Ο Ανδρέας Στάμος για πρώτη φορά τοποθετήθηκε δημόσια για το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με νυχτερινό κέντρο στη... Θεσσαλονίκη που ήταν να εμφανιστεί με τον Μάκη Δημάκη το περασμένο Σεπτέμβρη . Η επιλογή τότε του δημοφιλούς λαϊκού ερμηνευτή να αποχωρίσει από το σχήμα εν μέσω μιας νυκτός , είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί τα πυρά , τόσο της διεύθυνσης του κέντρου όσο και από μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου .

Όλο αυτό αυτό το διάστημα ο Ανδρέας Στάμος που εδώ και πολλούς μήνες εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο «Έμπατη North» μαζί με τον Χάρη Κωστόπουλο, και με το νέο του τραγούδι «Σ’ έχω βάλει στόχο» να σαρώνει στο youtube, μην έχοντας δώσει ποτέ λαβή για αρνητικά σχόλια όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Της νύχτας τα καμώματα» του Ράδιο Ένα, εξήγησε στον Ηλία Τσίπα και τον Βασίλη Μπρούτζο, τι ακριβώς είχε συμβεί τότε που τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει.


«Δεν υπήρχε λόγος να απαντήσω . Έτσι ένιωθα εγώ και έτσι έπραξα . Η αποχώρηση από το σχήμα ήταν καθαρά δική μου επιλογή . Κοιτάξτε , εγώ είμαι και ένας άνθρωπος που θέλω να νιώθω καλά στο περιβάλλον που εργάζομαι , αλλά αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα . Αυτά γίνονται στις δουλειές μας και μπορεί στο μέλλον να υπάρξει μια νέα συνεργασία . Απλά τη συγκεκριμένη στιγμή απλά δεν έγινε».

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Στάμος τοποθετήθηκε για το πώς η οικονομική κρίση έχει αλλάξει τα δεδομένα στη νυχτερινή διασκέδαση και έχει προκαλέσει μεγάλο θέμα και στους καλλιτέχνες.

«Η νύχτα έχει … πεθάνει σε σχέση με την παράμετρο ότι πριν την εμφάνιση της οικονομικής κρίσης δουλεύαμε 5 μέρες την εβδομάδα και δεν καταλαβαίναμε ποια είναι καθημερινή και ποια το Σάββατο . Σήμερα τα κέντρα ανοίγουν κατά το πλείστον δύο μέρες , Παρασκευή και Σάββατο , ενώ ο κόσμος εμφανίζεται πολύ συγκρατημένος . Δεν υπάρχει κατανάλωση , ενώ οι λεγόμενες “ζημιές” αποτελούσαν φαινόμενο μόνο των προηγούμενων χρόνων», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ