2016-02-19 03:44:14
Φωτογραφία για «H κυβέρνηση παραδέχεται ότι παραπλάνησε τον ελληνικό λαό»
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομολογία για τα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από... την παραδοχή κυβερνητικών στελεχών και υπουργών ότι ο κ.Τσίπρας παραπλάνησε τον ελληνικό λαό και τους αγρότες και ότι απλά τους έταζε για να τον ψηφίσουν», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ "Πρωινή Ζώνη".

«Δυστυχώς, όλη αυτή η ταλαιπωρία, πέρα από το ότι έχει φέρει τους ίδιους τους αγρότες σε αδιέξοδο, βυθίζει όλο και πιο βαθιά την ελληνική οικονομία», σχολίασε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

«Ο συνταξιούχος τί είχε ακούσει και περίμενε από τον κ.Τσίπρα; 13η σύνταξη!

Ο μισθωτός τί περίμενε από τον ΣΥΡΙΖΑ; Μισθό στα 751 ευρώ!

Τί είχαν τάξει στους Έλληνες πολίτες; Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ!

Τί είχε υποσχεθεί ο κ.Τσίπρας; Σβήσιμο του χρέους!

Τι άκουγαν οι αγρότες από τον κ.Τσίπρα πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο πριν από ένα χρόνο; Τους έλεγε ότι δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για 13% φορολόγηση των αγροτών. Θα διαλυθεί ο αγροτικός κόσμος!


Τι έλεγε ο κ.Αποστόλου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μέχρι τον Οκτώβριο; Έλεγε ότι αν αυτά τα μέτρα έρθουν -αυτά τα μέτρα που τώρα προτείνει η κυβέρνηση- αφανίζεται ο αγροτικός κόσμος!

Σήμερα αναρωτιούνται γιατί η ελληνική κοινωνία είναι στους δρόμους... Αυτός είναι ο απόηχος από τα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ... Αυτό είναι το τίμημα για τα ψέματα μιας κυβέρνησης που έταζε λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να έρθει στην εξουσία», τόνισε ο Κ.Γκιουλέκας.

«Τα προβλήματα των αγροτών και της πρωτογενούς παραγωγής φυσικά είναι διαχρονικά, όμως, πολλά προβλήματα οξύνθηκαν και δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα, τους 14 μήνες που κυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο κ.Τσίπρας πήγε το ΦΠΑ των αγροτικών εφοδίων από το 13% στο 23% Ανέβασε το ΦΠΑ των συσκευασμένων προϊόντων από το 13% στο 23%...

Πήρε την προκαταβολή φόρου των αγροτών από το 27,5% και την πήγε στο 100%...

Κατήργησε ουσιαστικά την επιστροφή φόρου κατανάλωσης για το πετρέλαιο...

Αυτά είναι έργα και ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ!

Και τώρα προαναγγέλονται και τα νέα μέτρα για τους αγρότες, μεταξύ των οποίων και οι αυξημένες εισφορές στον ΟΓΑ...

Όλα αυτά οδηγούν πολλούς αγρότες, και ειδικά τους μικρούς και νέους αγρότες σε απόγνωση», κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ