2016-02-19 17:52:11
Φωτογραφία για ΝΕΑ... «ΚΑΡΦΙΑ» ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ ΓΙΑ ΠΕΡΕΪΡΑ!
Δεν λέει να... τελειώσει η διαμάχη του Ρόμπιν Φαν Πέρσι με τον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος άφησε νέες αιχμές για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Βίτορ Περέιρα δεν διατηρούν και τις καλύτερες των σχέσεων στην Φενέρμπαχτσε, με τον Ολλανδό επιθετικό να νιώθει... ξενερωμένος και να επιτίθεται με κάθε ευκαιρία στον προπονητή του, ενώ και το γεγονός ότι συνεχίζει να μην παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει, έφερε νέες αιχμηρές δηλώσεις για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με 2-0 της Λοκομοτίβ Μόσχας την Τρίτη (16/2) για τη φάση των 32 του Europa League, όμως για ένα ακόμη ματς ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι βγήκε αλλαγή. Η κίνηση του Βίτορ Περέιρα να τον αντικαταστήσει στο 77ο λεπτό του αγώνα δεν άρεσε καθόλου στον Ολλανδό που δύο ημέρες αργότερα δήλωσε στην τουρκική "Fanatik":

«Η Φενέρμπαχτσε έδωσε πολλά χρήματα για εμένα, οπότε θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα, όμως θεωρώ ότι δεν με βοηθάει το γεγονός πως συχνά γίνομαι αλλαγή ή μπαίνω με αλλαγή. Δεν μπορώ να παίξω όπως θέλω και πρέπει να βρούμε τρόπο για να βελτιωθεί αυτό και να διορθωθεί», ανέφερε ο Φαν Πέρσι.

Ο διεθνής επιθετικός δεν έχει βγάλει 90λεπτο στη Φενέρ από τον Δεκέμβριο, ενώ έχει βρει εννέα φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ