2016-02-19 21:16:35
Φωτογραφία για Aπάντηση ΚΟΛΑΦΟΣ των αγροτών προς τον βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σηφακη
Μετά το γνωστό βίντεο που σε αποκλειστικότητα μετέδωσε πρώτος ο... ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας και τα γνωστά επεισόδια στο Γραφείο του βουλευτή με τις κοπριές και τα αυγά (δείτε εδώ), έχουμε τη συνέχεια των προκλητικών δηλώσεων του Βουλευτή από την Αριδαία και την απάντηση κόλαφο των αγροτών της Αλμωπίας!

Σε όλα αυτά προστήθεται και η άστοχη επίσκεψη του συνεργάτη του Πολιτικού του Γραφείου στην Αριδαία στο συγκεκριμένο μπλόκο (ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ), την οποία οι αγρότες θεώρησαν ως άκρως προκλητική με το γνωστό αποτέλεσμα.

Σε μια κόντρα που κάθε άλλο ευνοϊκά εξελίσσεται για τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη, οι αγρότες εκφράζουν την αγανάκτηση και την οργή τους για τα όσα προκλητικά δηλώνει περί ακραίων στοιχείων στα μπλόκα της οργής των αγροτών.

Προφανώς έχει χαθεί ο αυτοέλεγχος που σε συνδυασμό με την πολιτική απειρία ωθούν σε συμπεριφορές που δεν τιμούν Βουλευτή απέναντι σε ψηφοφόρους του που είναι στα μπλόκα και αγωνίζονται απέναντι σε όλα όσα αντίθετα έλεγε ο ίδιος προεκλογικά!

Παρακάτω επισυνάπτουμε την επιστολή με την τοποθέτηση των αγροτών και την απάντηση προς το Βουλευτή Πέλλας και κάτοικο Αριδαίας:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ