2016-02-20 08:41:12
Φωτογραφία για Κεφαλονιά : Κοπαναντζής Διευθυντής Δημόσιας Υπηρεσίας παριστάνει το Δημοσιογράφο!
Επειδή στις μέρες μας ο δημοσιογραφικός χώρος και το δημοσιογραφικό επάγγελμα στη Κεφαλονιά έχουν γίνει κάτι σαν "μπάτε σκύλοι αλέστε", και ο κάθε άσχετος βουτάει μια φωτογραφική μηχανή και ένα μαγνητοφωνάκι και κατεβαίνει βουρ για.. ρεπορταζ, έχουμε να υποβάλουμε ένα ερώτημα/ απορία προς τις Διοικητικές Αρχές αυτου του Τόπου

Πως γίνεται, Δημόσιος ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ, και μάλιστα ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ στο χώρο του, σε ώρες (υτοτίθεται)  εργασίας, να "συλλαμβάνεται" σε άλλους δημόσιους χώρους που δεν έχουν καμμιά απολύτως σχέση με τη δουλειά του, να κάνει.. ρεπορτάζ το οποίο μάλιστα το ... δημοσιεύει με το όνομά του φαρδύ- πλατύ!

Εχει το δικαίωμα από το Νόμο να κάνει κάτι τέτοιο;

Δεν έχουμε τίποτα με τον συγκεκριμμένο, συμπαθέστατο, κατά τα άλλα, συμπατριώτη μας. Κάποια στιγμή όμως, θα πρέπει να γίνει κατανοητό, από όλους, πως ΚΑΙ η δημοσιογραφία είναι επάγγελμα που ασκείται από εκείνους που συγκεντρώνουν ολα τα απαραίτητα νόμιμα, ουσιαστικά και τυπικά προσόντα  και με τη δουλειά τους βγάζουνε το ψωμάκι τους, και κανένας μα κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τους το στερεί, από... ψώνιο ή οποιαδήποτε άλλη αιτία..

Ελπίζουμε να μην αναγκαστούμε να επανέλθουμε με συγκεκριμμένα στοιχεία και .. ονοματεπώνυμα..
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ε.Ε. ΚΑΙ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ε.Ε. ΚΑΙ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ