2016-02-20 13:12:15
Φωτογραφία για ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η... ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ!
Αμέσως μετά τη λήξη του ματς με την Άντερλεχτ ο Μάρκο Σίλβα άρχισε να εμψυχώνει την ομάδα του και η προσπάθειά του αυτή συνεχίζεται σε καθημερινή βάση, ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Πέμπτης στο Φάληρο.

«Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς και όχι από την Άντερλεχτ, είναι θέμα δικής μας απόδοσης να ανατρέψουμε την κατάσταση και να προκριθούμε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο προπονητής.

Ο Ολυμπιακός στα ματς του Φλεβάρη έχει βάλει μόνο δύο γκολ κι το μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Σίλβα είναι ότι αυτά προήλθαν από αμυντικούς (Ντα Κόστα με Αστέρα, Ομάρ με ΠΑΟΚ).

Ο προπονητής είναι σίγουρο ότι θα κάνει αλλαγές, με τις πιο πιθανές να είναι αυτές των Καμπιάσο, Πουλίδο και Τσόρι που έδειξαν έτοιμοι. Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός στον αγώνα με την Άντερλεχτ (με 11-8 τελικές, με 61-39 κατοχή, με 9-4 κόρνερ), αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, παρόλο τις ευκαιρίες που είχε και δέχτηκε πάλι ένα γκολ από το πουθενά.


Σε 12 ματς εκτός έδρας στην Ευρώπη ο Ρομπέρτο και οι αμυντικοί του έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους για ένα μόνο ματς. Ο Ισπανός ήταν τόσο σκεπτικός όσο και πεισμωμένος κατά την επιστροφή και δεν είχε διάθεση να απαντήσει όπως και πριν δύο χρόνια στο ματς με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

Η Άντερλεχτ έχει βάλει γκολ στα 8 από τα 10 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της εκτός έδρας, γεγονός που την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Ο Ολυμπιακός καλείται την Πέμπτη, παρόλο της ήττας του στο πρώτο ματς, να πετύχει ανατροπή και να προκριθεί. Η τελευταία φορά ήταν πριν από 23 χρόνια, όταν είχε χάσει εντός από την Τσερνομόρετς 1-0 και νίκησε 3-0 στην Ουκρανία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ