2016-02-20 14:35:08
Φωτογραφία για Δήμος Δράμας: Δυο συγχαρητήριες επιστολές
Με πολύ μεγάλη χαρά μάθαμε την προαγωγή του κ. Καϊπάκη Γιώργου, Αστυνομικού Διευθυντή Δράμας στο βαθμό του... Ταξιάρχου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είμασταν σίγουροι όλοι οι Δραμινοί, πως το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας θα αξιολογούσε σωστά τον επαγγελματισμό, την υπηρεσιακή επάρκεια και την ανθρωπιά του κ. Καϊπάκη.

Ταξίαρχε κ. Καϊπάκη, φίλε Γιώργο σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα, σου εύχομαι να συνεχίσεις την πορεία σου στο Σώμα έτσι όπως λειτουργούσες όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Καλή δύναμη, υγεία και κουράγιο στα νέα σου καθήκοντα.

Χριστόδουλος Μαμσάκος

Δήμαρχος Δράμας

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ανακοίνωση της μετάθεσης του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας κ. Μάριου Αποστολίδη μας λύπη ως γεγονός αλλά η προαγωγή του ως Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου μας επιβεβαιώνει.


Μας επιβεβαιώνει που τόσα χρόνια όλοι οι Δραμινοί εμπιστευτήκαμε τις γνώσεις του, την προσωπικότητά του, το ήθος  και την εργατικότητα του κ. Διοικητή.

Η μακρόχρονη προσφορά του άλλωστε στον Νομό μας και οι επιτυχίες της υπηρεσίας του, το επιβεβαιώνουν.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και διαβεβαιώνουμε τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής,  πως και από αυτό το μετερίζι θα πράξει τα καλύτερα.

Καλή συνέχεια κ. Διοικητά

Χριστόδουλος Μαμσάκος

Δήμαρχος Δράμας
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ