2016-02-20 16:50:21
Φωτογραφία για «ΜΑΤΙΕΣ» ΙΝΤΕΡ ΣΕ ΟΜΑΡ ΚΑΙ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ (ΡΗΟΤΟ)
Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του παίκτες μεγάλης και αναγνωρισμένης αξίας. Για αυτό και φροντίζει κάθε χρόνο να κατακτά άνετα τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα στην Ελλάδα, έχοντας παράλληλα πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη, κερδίζοντας μεγάλους και ισχυρούς αντιπάλους.

Σε αυτό συμβάλλουν φυσικά οι ικανοί ποδοσφαιριστές που έχει, οι οποίοι είναι απολύτως λογικό να συγκεντρώνουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και σπουδαίων ομάδων της Ευρώπης, όπως έγινε πρόσφατα με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από εκεί και πέρα, το όνομα του Νορβηγού έχει εμπλακεί και σε ένα άλλο σενάριο, που έχει να κάνει με την Ίντερ. Αλλά ο Ομάρ δεν είναι ο μόνος από τον Ολυμπιακό που ενδιαφέρει τους Ιταλούς, καθώς όπως γράφει η ιστοσελίδα fussballtransfers.com, σκάουτ των Ιταλών είδε τον Μιλιβόγεβιτς στον αγώνα του Θρύλου με την Άντερλεχτ.

Τον Νορβηγό και τον Σέρβο έχει λοιπόν στη λίστα της η Ίντερ, η οποία ίσως στο μέλλον... «εκφραστεί» πιο ανοικτά για τις υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ