2016-02-21 13:07:10
Φωτογραφία για Δήμος Πατρέων: Ζυμώσεις στη κεντροδεξιά παράταξη υπό το... φόβο Πελετίδη
Τις… δυνάμεις τους θέλουν να ενώσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, τα στελέχη και τα κομματικά μέλη που απαρτίζουν την κεντροδεξιά παράταξη στην Πάτρα, υπό τον φόβο του ότι ο Κώστας Πελετίδης είναι πιθανό να μείνει στο Δημαρχιακό θώκο, για δεύτερη πενταετία.

Η άποψη που επικρατεί είναι αυτή της εύρεσης ενός κοινά αποδεκτού υποψηφίου, με τις ευλογίες και της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, όσο το δυνατόν συντομότερα, με σκοπό να είναι έτοιμος για να κερδίσει σίγουρα τον κ. Πελετίδη.

Η εν λόγω υποψηφιότητα σαφώς και θα ξεπερνά τα στενά κομματικά όργανα, έχοντας απήχηση σε όλο τον κεντρώο χώρο, ενώ θα μπορεί να απευθύνεται σε ολόκληρο το φάσμα των πατρινών πολιτών, δείχνοντας ότι στο Δήμο της Πάτρας θα πρέπει να ηγούνται άνθρωποι μακριά από στενά κομματικά και πολιτικά συμφέροντα, με κύριο γνώμονά τους τη σύνθεση απόψεων και τις ρεαλιστικές λύσεις, υπό τις δεδομένες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες που επικρατούν.


Όπως λένε χαρακτηριστικά στελέχη της ΝΔ, «ο Κώστας Πελετίδης αυτή την ώρα παίζει μόνος του στην πολιτική σκακιέρα, δεν έχει αντίπαλο. Πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα από τώρα η παράταξη να βρει τον διάδοχο του Κώστα Χριστόπουλου, ο οποίος με την κατάλληλη στήριξη, τη συγκεκριμενοποίηση μίας ιδεολογικοπολιτικής πλατφόρμας, το «περπάτημα» της Πάτρας απ’ άκρη σε άκρη και τη συσπείρωση που θα επιφέρει στην παράταξη να τραβήξει προς…τη νίκη».

«Χάνει ευκαιρίες για την πόλη ο Πελετίδης. Μόνο τη σημαία του ΚΚΕ δεν έχει τοποθετήσει στο Δημαρχείο. Χρειάζονται ρεαλιστικές προστάσεις για την Πάτρα και την πρόοδό της, σε όλους τους τομείς», τονίζουν τα εν λόγω στελέχη.

Πάντως, πρόθεση είναι να δοθεί το χρίσμα σε νέο υποψήφιο, ο οποίος δεν έχει φθαρεί από την πολιτική του ενασχόληση. Με νέες ιδέες και όρεξη για… «δουλειά».

Πολλά τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι, ακόμη και ανθρώπων που δεν έχουν αναμειχθεί στα κοινά και στον στίβο της πολιτικής και προέρχονται από την επιχειρηματικότητα.

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ... ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Διακαής πόθος τοπικός επιχειρηματίας πανελλήνιας εμβέλειας, ο οποίος όπως λέγεται θα μπορούσε επάξια να ανταποκριθεί όχι μόνο σε έναν προεκλογικό αγώνα, αλλά και στις απαιτήσεις του Δημαρχιακού Θώκου.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Επιπροσθέτως, ζυμώσεις υπάρχουν και μεταξύ στελεχών της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Πόλη», με τα ονόματα του Σπύρου Ππολίτη, του Ανδρέα Νικολάου, αλλά και του Γ. Καυκά να πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ