2016-02-22 10:00:14
Φωτογραφία για Μέχρι πότε θέλει η κυβέρνηση να έχει κλείσει Ασφαλιστικό και φορολογικό;
Την αισιοδοξία πως έως την Παρασκευή 4 Μαρτίου θα έχουν οριστικοποιηθεί όλα τα εκκρεμή ζητήματα σε ασφαλιστικό και φορολογικό και θα έχουν προσδιορισθεί πολλά από τα εκκρεμή μέτρα που σήμερα εμφανίζουν δυσθεώρητο το δημοσιονομικό κενό του 2016 εκφράζουν κυβερνητικά στελέχη.

Από αύριο τα τεχνικά κλιμάκια των ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ και ESM θα έχουν αλλεπάλληλες επαφές στα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών με υπηρεσιακά στελέχη και θα εξετάσουν τις αναθεωρημένες ελληνικές προτάσεις που εστάλησαν στους θεσμούς τόσο για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό – βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες- όσο και για τις παρεμβάσεις στη φορολογία εισοδήματος.

Εφόσον η διαδικασία αυτή εξελιχθεί ομαλά- είναι ήδη προχωρημένες κάποιες συζητήσεις- θα δοθεί το πράσινο φως για να επιστρέψουν και οι Ντέλια Βελκουλέσκου, Ντέκλαν Κοστέλο, Ράσμους Ρεφερ και Νίκολα Τζιαμαριόλι στην Αθήνα. Αυτό θα σηματοδοτούσε πως έως το Eurogroup της 7ης Μαρτίου θα δημιουργούνταν οι προϋποθέσεις για μια καταρχήν συμφωνία σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ