2016-02-22 12:00:27
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ VD
Στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ξεκινά σε λίγη ώρα η συνάντηση του Πρωθυπουργού με εκπροσώπους μπλόκων, είναι στραμμένο το ενδιαφέρον του αγροτικού κόσμου.

Όπως δήλωσε νωρίτερα στο ''Πρακτορείο FM'' η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη η κυβέρνηση θα καταθέσει στους αγρότες συνολικό σχέδιο για την προστασία του αγροτικού εισοδήματος και την ενίσχυση του αγροτικού χώρου.

Η κ. Γεροβασίλη εξέφρασε την πεποίθηση πως θα γίνει ένας γόνιμος και ειλικρινής διάλογος, που θα λαμβάνει υπόψη του το πλαίσιο που μπορεί να κινηθούν οι προτάσεις της κυβέρνησης, ενώ τόνισε ότι στην καρδιά της κυβερνητικής πολιτικής βρίσκεται η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Ερωτηθείσα, για το ενδεχόμενο ξεχωριστής συνάντησης με εκπροσώπους αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας, η κυβερνητική εκπρόσωπος, αφού ανέφερε ότι «δεν έχει φτάσει τέτοιο αίτημα» στο Μέγαρο Μαξίμου, επανέλαβε πως οποιοσδήποτε εκπροσωπεί μια συλλογικότητα ή μπλόκο είναι ευπρόσδεκτος στον διάλογο ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να παρουσιάσει προς τους αγρότες βελτιωτικές προτάσεις όπως η διατήρηση της αυτονομίας του ΟΓΑ, βελτιώσεις στο ασφαλιστικό με την παροχή περισσότερων επιλογών εισφορών, ευνοϊκότερη φορολογική μεταχείριση των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών, αλλά και δέσμη μέτρων για τη μείωση του κόστους παραγωγής και ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ