2016-02-22 13:16:51
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ: Έφυγαν αγρότες από τη συνάντηση με τον Τσίπρα: Μας είδε ο ΠτΔ και όχι ο Πρωθυπουργός...
Για διάλογο α λα καρτ κάνουν λόγο τόσο η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών όσο και η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων. Όπως κατήγγειλαν περιν από λίγο το Μέγαρο Μαξίμου επέλεξε άλλους εκπροσώπους από αυτούς που είχαν προτείνει στον διάλογο.

Δυναμικά παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Πελοποννήσου και κρατούν κλειστό τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Κορίνθου από χθες το απόγευμα έως και σήμερα στις 4.00 μετά το μεσημέρι. Εν τω μεταξύ έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στο μέγαρο Μαξίμου και στο διάλογο με την κυβέρνηση που θα προσέλθει η επιτροπή που έχουν ορίσει τα Ανεξάρτητα μπλόκα της Πελοποννήσου και από το αποτέλεσμα αυτό θα καθορίσουν την περαιτέρω στάση του, αν θα συνεχίσουν να κρατούν κλειστό τον αυτοκινητόδρομο ή θα αποχωρήσουν.

Επιπλέον κλειστή είναι και η εθνική οδός Κορίνθου - Αθήνας στα διόδια του Ισθμού, ενώ ανοικτή είναι από χθες η παλαιά εθνική οδός στο Καλαμάκι.

Καταγγελία από την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών

Μας δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά όχι ο πρωθυπουργός, δήλωσε ο εκπρόσωπός τους βγαίνοντας από την συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο. Είπαν ότι τους μεταφέρθηκε ότι δεν είναι στην λίστα παρά το γγεονός ότι είχαν στείλει λίστα με τα αιτήματά τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ατύχημα με Pagani Huayra
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ατύχημα με Pagani Huayra
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ