2016-02-23 08:33:23
Φωτογραφία για Eισπρακτικές τακτικές
Αγαπητό Tromaktiko,

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα αρμόδια όργανα του... τμήματος τροχαίας λιμενικού σώματος Χαλκίδος για την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τους στην πάταξη του εγκλήματος και ειδικά του παράνομου παρκαρίσματος.

Κατάφεραν να μου δώσουν κλήση με την ένδειξη ΑΠΩΝ την ώρα που ήμουν δίπλα στο εν λόγω όχημα και η σύζυγος μου 5-10 μέτρα πιο μακριά στο απέναντι περίπτερο για να πάρει νερό.

Την ταχύτητα τους καθώς και το απαρατήρητο της προσέγγισης τους θα το ζήλευε οποιοσδήποτε Βαλκάνιος τροχονόμος που έχει σαν σκοπό τη συλλογή ευρώ ή δολαρίων.

Επίσης συγχαίρω την οργάνωση του εισπρακτικού τμήματος τροχαίας το οποίο αναγράφει πάνω στην κλήση τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς τραπέζης και μια διεύθυνση γραφείων όπου μπορεί να γίνει άμεσα η πληρωμή του προστίμου.

Παρόλα αυτά ο συμπαθής λιμενικός μου εξήγησε ότι σε περίπτωση ένστασης θα πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου (εργάσιμη μέρα και ώρα) στην Αθήνα και να διανύσω περίπου 150 χλμ πήγαινε-έλα για να έρθω να καταθέσω την ειδική αίτηση, μόνο χειρόγραφα, εντός τριών ημερών στα γραφεία τους στη Χαλκίδα και μόνο.


Για του λόγου το αληθές επισυνάπτεται φωτογραφία από κινητό. Μόλις μου αποδόθηκε η κλήση, με την ένδειξη ΑΠΩΝ την ώρα που είμαι εκεί και την παραλαμβάνω. (Οι λιμενικοί πριν πάνε να συνεχίσουν το έργο τους με ενημερώνουν για το παράνομο της φωτογραφίας, αλλά ήταν ο μόνος τρόπος να αποδείξω ότι ήμουν ΠΑΡΩΝ, περιμένοντας τη σύζυγό μου, και όχι ΑΠΩΝ)

Οπως φαίνεται για τους λιμενικούς είμαι ΑΠΩΝ την ώρα που λαμβάνω την κλήση και την κρατώ βγάζοντας φωτογραφία. Αυτό θα πει ταχύτητα.

ΚΑΛΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ.

(Υ.Γ. Η μέρα ήταν μη εργάσιμη, η ώρα μη αιχμής και το όχημα δεν εμπόδιζε την κυκλοφορία Δεν λέω ότι δεν έκανα παράνομη στάση, αλλά ήμουν εκεί, Παρών και όχι Απών όπως ψευδώς είναι γραμμένο)

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ