2016-02-23 14:35:16
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ... ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΙΛΒΑ ΜΕ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ!
Πριν από τη... στέψη για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος που θα γίνει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στον αγώνα με τη Βέροια στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός έχει έναν τελικό μπροστά του, αυτόν με την Άντερλεχτ, όπου θα προσπαθήσει ν'ανατρέψει το 1-0 των Βρυξελλών.

Ο Μάρκο Σίλβα στη σημερινή προπόνηση θα δείξει αρκετά πράγματα από τις προθέσεις του, αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Ολυμπιακός να παραταχθεί... περίπου με εντεκάδα Βελγίου!

Φυσικά, είναι δεδομένο ότι επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Ομάρ αντί του Σαλίνο, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από τον... Σιόβα και κατά πόσο θα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Από εκεί και πέρα όμως η πιθανότητα για εκπλήξεις είναι ανοιχτή, αφού κανείς δεν μπορεί ν'αποκλείσει το ενδεχόμενο -αν τελικά δεν παίξει ο Σιόβας- παρτενέρ του Μποτία να είναι ο Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Ντα Κόστα δεν λες ότι είναι και εγγύηση. Σε μία τέτοια περίπτωση, τη θέση του Μιλιβόγεβιτς στα χαφ πιθανότατα θα πάρει ο Καμπιάσο Η άλλη πιθανή αλλαγή, έχει να κάνει για τη θέση του Σεμπά που δεν προσφέρει τα αναμενόμενα και έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στο μυαλό του το σενάριο να πάει ο Φορτούνης στην πτέρυγα, και την θέση του να πάρει ένας εκ των  Τσόρι ή Κασάμι.

Εκεί που μάλον δεν θα γίνει... αλλαγή, είναι στη θέση του φορ, όπου ο Ιντέγε παρόλο που περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος δείχνει να είναι το απόλυτο φαβορί για τη θέση έναντι του Πουλίδο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ