2016-02-23 19:32:41
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ!  *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Oλυμπιακός δεν παρατάει την υπόθεση του σέντερ και όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το έγκυρο "eurohoops" μετά το ναυάγιο με τον Έλεγκαρ χτυπάει ξανά τον παίκτη που προσπάθησε ν'αποκτήσει πριν τον Σον Τζέιμς, τον Κόλτον Άιβερσον της Καρσίγιακα 

Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός χωρίς να τα καταφέρει, όπως άλλωστε και ο Ολυμπιακός που είδε τις προσπάθειές του να πέφτουν στο κενό.

Οι “ερυθρόλευκοι” ωστόσο, έκαναν νέα κρούση στην Καρσίγιακα για τον Αίβερσον προσδοκώντας ότι η Τούρκικη ομάδα θα το ξανασκεφτεί, αφού ο παίκτης έχει υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο για 1+1 σεζόν με όρο αποδέσμευσης το καλοκαίρι και από την πλευρά του και από την πλευρά της ομάδας.

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι ο παίκτης μπορεί να φύγει το καλοκαίρι έναντι μικρού ποσού και σκέφτονται περισσότερο πια την πρόταση του Ολυμπιακού. 

Πάντως οι απαιτήσεις του παίκτη είναι ιδιαίτερα υψηλές, πράγμα που λογικά θα γνωρίζουν ήδη στο λιμάνι και για να επιμένουν... κάτι σημαίνει. Πλέον ο Ολυμπιακός είναι σεσυζητήσεις  με την Καρσίγιακα προσπαθώντας να βρει τη χρυσή τομή και να ολοκληρώσει την περίπου ιδανική προσθήκη για το χρονικό σημείο που μιλάμε!  

Η υπόθεση θα κριθεί μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε και εκπνέει η σχετική προθεσμία. 

Δείτε βίντεο του Άιβερσον από τη σεζόν που διανύουμε :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ