2016-02-24 06:47:14
Φωτογραφία για ΠΕΑΛΣ: Συγχαρητήρια Επιστολή στον Αρχηγό του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο ΛΣ Ράπτη Σταμάτιο
Δείτε την επιστολή παρακάτω... "Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/24/16

ΠΡΟΣ: Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Αντιναύαρχο ΛΣ Ράπτη Σταμάτιο

Κύριε Αρχηγέ,

Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας, σας εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε, σε μια περίοδο που όλα μοιάζουν δύσκολα.

Προσδοκούμε και ευχόμαστε η παρουσία σας στην Ηγεσία, να δώσει μια νέα ώθηση για την επίλυση των θεμάτων που αφορούν στον Οργανισμό που υπηρετούμε, ώστε να εξακολουθήσει να ανταποκρίνεται απρόσκοπτα και με επάρκεια στο ρόλο που διαδραματίζει όλα αυτά τα χρόνια της ένδοξης πορείας του.

Τα στελέχη, που καθημερινά δίνουν τη μάχη σε όλα τα επίπεδα, σε όλους τους τομείς ευθύνης, ιδιαίτερα δε στο μεταναστευτικό «μέτωπο», όπου καταθέτουν περίσσευμα ψυχής, αναμένουν από εσάς την ανάληψη συγκεκριμένων ενεργειών για την άμβλυνση ή την οριστική επίλυση των προβλημάτων.


Αυτό είναι που έχει ανάγκη το Σώμα, αυτό είναι που έχουν ανάγκη τα στελέχη, αυτό είναι που έχει ανάγκη ο πολίτης, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που βιώνουμε ως εργαζόμενοι αλλά και ως χώρα.

Εμείς από την πλευρά μας, με διάθεση συνεργασίας και συνεργατικότητας, θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειες σας για ένα καλύτερο Λιμενικό Σώμα, αντάξιο της ιστορίας του.

Εξάλλου είναι διαχρονικά δεδομένη η συνδρομή και η συμβολή της ΠΕΑΛΣ προς αυτή την κατεύθυνση, απόρροια της καθαρότητας των προθέσεων και των διαθέσεών μας τόσο στα υπηρεσιακά θέματα, όσο και στα συνδικαλιστικά μας δρώμενα.

Με Τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ" Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ