2016-02-24 11:00:29
Φωτογραφία για Δεν θεωρεί έτοιμο τον Βιγιαφάνες ο Στραματσόνι
Ο Αντρέα Στραματσόνι άφησε καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ τον Λούκας Βιγιαφάνιες στον πάγκο, «φουντώνοντας» τα σενάρια πως κάτι τρέχει μεταξύ των δύο ανδρών. Αρχικά, ο Ιταλός τεχνικός είχε αφήσει εκτός αποστολής τον Αργεντίνο για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο τελευταίος είχε καθυστερήσει σε μια προπόνηση. Ωστόσο, στη συνέχεια τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα της Λωφόρου κόντρα στους Θεσσαλονικείς, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως θα ξεκινούσε βασικός.

Τελικά όμως ο Βιγιαφάνιες όχι μόνο δεν βρέθηκε στην ενδεκάδα του «Τριφυλλιού», αλλά δεν πέρασε καν σαν αλλαγή στο παιχνίδι, με τον Στραματσόνι να επιλέγει να ρίξει τον Μαμούτε στο παιχνίδι μετά την ισοφάριση του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με την μέχρι τώρα παρουσία του παίχτη στο «Γ
. Καλαφάτης», πέρα της άτυχης στιγμής που ο τελευταίος μπέρδεψε την ώρα μιας προπόνησης με αποτέλεσμα να χάσει μέρος αυτής. Ωστόσο, θεωρεί πως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα πλήρως στις απαιτήσεις και τη λειτουργεία της νέας του ομάδας, περιμένοντας από αυτόν βελτίωση και ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Άλλωστε, είναι δεδομένο πως μετά την ένταξη των Μπουμάλ και Λέτο σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά και τη δεδομένη περίοδο φορμαρίσματος των Καλτσά και Βλαχοδήμου, ο Βιγιαφάνιες θα πρέπει να δίνει σκληρή μάχη κάθε εβδομάδα για μια θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Πηγή: olaprasina.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ