2016-02-24 23:24:07
Φωτογραφία για «Ζητείται κράτος...»
«Η κυβέρνηση είναι αλάνθαστη, είναι εκπληκτική, είναι η καλύτερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο... μόνο που, δυστυχώς, αυτό δεν το έχουν καταλάβει οι Έλληνες πολίτες!

Έχουν ξεσηκωθεί οι πάντες, βρίσκονται όλοι στους δρόμους, η κυβέρνηση έχει βάλει ολόκληρο τον ελληνικό λαό απέναντι και επιμένει ότι η κοινωνία δεν καταλαβαίνει το καλό που της κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Πρώτη Γραμμή".

«Δεν διαφωνούμε ότι στο προσφυγικό υπάρχουν ευθύνες και της Ευρώπης και της Τουρκίας.

Άλλωστε και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στη Σύνοδο του ΕΛΚ ότι το θέμα είναι εθνικό και ζήτησε την βοήθεια και την στήριξη όλων των ευρωπαίων εταίρων, όμως, δεν μπορούμε να πραβλέψουμε το γεγονός ότι έχουμε μια κυβέρνηση ανύπαρκτη!

Η χώρα δεν έφτασε τυχαία εδώ που έφτασε. Η κατάσταση στην Συρία δεν ξεκίνησε χθες, υφίσταται από το 2011. Μέχρι το 2014, όμως, είχαμε λιγότερες από εκατό χιλιάδες παράνομες εισροές στην χώρα, ενώ το 2015 πλησίασαν το ένα εκατομμύριο!


Αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας κυβέρνησης που διαφήμιζε ότι η Ελλάδα είναι μια ανοιχτή χώρα, ότι δεν υπάρχουν σύνορα, ότι είναι, ουσιαστικά, ξέφραγο αμπέλι... Τα αποτελέσματα μιας υπεύθυνης υπουργού για το μεταναστευτικό που έλεγε ότι οι πρόσφυγες λιάζονται και εξαφανίζονται Σήμερα η κυβέρνηση οδηγεί αυτούς τους ανθρώπους σε αποθήκες ψυχών και αρέσκεται σε διαπιστώσεις... Φταίει η Ευρώπη, φταίει η Τουρκία, φταίνε όλοι... Και εμείς τι κάνουμε; Πού είναι η κυβέρνηση; Πού είναι το κράτος;», τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

«Επιτέλους ας αντιμετωπίσει με υπευθυνότητα και σοβαρότητα η κυβέρνηση τα προβλήματα του τόπου. Έτσι όπως πάει βουλιάζει την χώρα…

Έχει γίνει επικίνδυνη για την Ελλάδα…», κατέληξε ο ο Κ.Γκιουλέκας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ