2016-02-25 14:37:18
Φωτογραφία για ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ... ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
Mετά την  ήττα από την Μπέβερεν ο κόσμος της Άντερλεχτ ξέχασε τη νίκη επί του Ολυμπιακού και πλέον ζητάει... επιτακτικά από τους παίκτες της ομάδας την πρόκριση επί του Ολυμπιακού και να μην γυρίσουν στο Βέλγιο χωρίς αυτήν! 

Ο κόσμος των "μοβ" χαρακτηρίζει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ως... τελικό και η πίεση τόσο προς τον προπονητή της ομάδας,  Μπέσνι Χάσι όσο και στους ποδοσφαιριστές είναι... αφόρητη! 

Οι βέλγικες εφημερίδες είχαν αποκαλύψει παραμονή του αγώνα με τους νταμπλούχους Ελλάδας ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Ρότζερ Βάντεν Στοκ είχε μπει στα αποδυτήρια και είχε θέσει τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους, στηρίζοντας παράλληλα τον Χάσι. Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε τελικά για τους Βέλγους.

Τώρα, σύμφωνα με τις αναφορές στον Τύπο του Βελγίου ο αποκλεισμός από τον Ολλυπμιακό αν έρθει θα θεωρηθεί... αποτυχία και η γκρίνια δεν θα έχει τελειωμό στην Άντερλεχτ. 

Όλα αυτά ίσως αποτελέσουν... σύμμαχο απόψε για τον Ολυμπιακό, ειδικά αν μπει ένα γρήγορο γκολ από αυτά που σκοράρει συνήθως ο... κόσμος στο Φάληρο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ