2016-02-25 16:27:46
Φωτογραφία για Σε κατάσταση «αιχμαλωσίας» οδηγοί λεωφορείων ζητούν την επέμβαση της Εισαγγελέως Τρικάλων
Οδηγοί λεωφορείων παραμένουν «εγκλωβισμένοι» στα Τρίκαλα με Πρόσφυγες και Μετανάστες Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr σε κατάσταση «αιχμαλωσίας» ζουν τις τελευταίες ημέρες και οι οδηγοί των λεωφορείων που μεταφέρουν Πρόσφυγες και Μετανάστες καθώς υποχρεώνονται από την Αστυνομία να …σταματούν σε κάθε Νομό επ΄ αόριστον .

Οι οδηγοί κάνουν λόγω για σύμβαση με το Υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής που έχουν υπογράψει ώστε να κάνουν το δρομολόγιο Πειραιά-Ειδομένη.

«Θέλουμε να λάβει γνώση η Εισαγγελέας Τρικάλων για τον εγκλωβισμό μας εδώ χωρίς να μας επιτρέπεται να φτάσουμε στον προορισμό μας, και χωρίς ωστόσο να απομακρύνουμε άδεια τα λεωφορεία ή να γυρίσουμε τους επιβάτες πίσω. Δεν έχουμε χρήματα για φαγητό και στέγαση για να είμαστε τόσες ημέρες στον δρόμο χωρίς μεροκάματο και επιπλέον να μην ξέρουμε πότε θα γυρίσουμε στις οικογένειες μας» ανέφεραν στον επικεφαλής  Αξιωματικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων ο οποίος δεσμεύτηκε να μεταφέρει το αίτημα τους στην Δικαστική Λειτουργό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα 7 λεωφορεία που … απεγκλωβίστηκαν χθες από το Μουργκάνι Καλαμπάκας σήμερα …εγκλωβίστηκαν στην Κοζάνη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ