2016-02-25 20:00:15
Φωτογραφία για Ο ΚΑΡΕΜΠΕ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! (PHOTO)
Συνέντευξη στην Βελγική ιστοσελίδα «www.dhnet.be», παραχώρησε ο σύμβουλος στρατηγικής συμμαχίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι η κρίση στην Ελλάδα δεν  επηρέασε την ομάδα καθώς τις άνοιξε νέους ορίζοντες ανάπτυξης, κυρίως μέσω από τις ακαδημίες. Επίσης μίλησε και για τον ιδιοκτήτη-πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά

Για το μυστικό της επιτυχίας:

«Αν και χάσαμε από την ΑΕΚ στο ντέρμπι πριν από δύο εβδομάδες, ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ' όλες. Αυτό είναι αλήθεια. Σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες, έχουμε δικό μας γήπεδο και προπονητικό κέντρο. Αυτό είναι τεράστια ευκαιρία στην Ελλάδα. Μας επιτρέπει να έχουμε περισσότερες οικονομικές απολαβές. Ο πρόεδρός μας, "είδε" την οικονομική κρίση πριν από μερικά χρόνια και ανταποκρίθηκε»

Για τον αν έχει γίνει επένδυση στην ομάδα από τον πρόεδρο της ομάδας:


«Ναι, επένδυσε. Αναλαμβάνοντας την ομάδα πριν από έξι χρόνια, ξόδεψε πολλά, λέγοντας πως θα έχει ανταπόδοση αργότερα και σήμερα, ήδη τα έχει καταφέρει».

Για το πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης κρατάει ψηλά τον Ολυμπιακό παρά τα οικονομικά της χώρας:

«Ο Ολυμπιακός έχει επεκτείνει το προπονητικό του κέντρο τα τελευταία χρόνια. Αυτή είναι μια από τις προτεραιότητες του προέδρου. Αυτό μας επιτρέπει να παίρνουμε παίκτες και μερικές φορές να πουλάμε πολύ ακριβά. Ακολουθούμε το παράδειγμα της Άντερλεχτ, που έχει γίνει σημείο αναφοράς και η οποία καταφέρνει να πουλάει παίκτες σε πολύ υψηλές τιμές».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ