2016-02-26 00:48:29
Φωτογραφία για «ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ» Η ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ! *VIDEO HIGHLIGHTS*
Χάρη στη σημαντική συνδρομή του Γιάννη Μπουρούση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στις... τάσεις αυτοχειρίας της Ζαλγκίρις, η Λαμποράλ Κούτσα επικράτησε της ομάδας του Κάουνας με 71-65 στη Βασκονία, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής των «16» της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Γιάννη Μπουρούση νίκησε τη Ζαλγκίρις Κάουνας του Ιαν Βουγιούκα στην «Μπουέσα Αρίνα» και παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση του έκτου ομίλου μαζί με την ΤΣΣΚΑ με 6-2, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά και αφήνοντας την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίσιους στο 1-7 και σχεδόν... εκτός συνέχειας.

Οι νικητές «ανέτρεψαν» την κατάσταση στην τέταρτη περίοδο και με διάφορα σερί έφτασαν στο +6 στα τελευταία λεπτά και στην τελική επικράτηση, την ώρα που στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης βρίσκονταν πίσω στο σκορ.

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της Λαμποράλ σημείωσε 16 πόντους, πήρε 11 ριμπάουντ και έδωσε 1 ασίστ και, μαζί με τον Ανταμς, που σημείωσε 17 πόντους, ήταν οι κορυφαίοι, ενώ για τους φιλοξενουμένους, οι 13 πόντοι του Ιαν Βουγιούκα με τα 13 ριμπάουντ και τη 1 ασίστ, όπως και οι ισάριθμοι πόντοι του Γιανκούνας, δεν αποδείχτηκαν αρκετοί.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν του πάει το Europa League
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεν του πάει το Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ