2016-02-26 06:23:14
Φωτογραφία για Λεμεσός: 23χρονος μπήκε σε λύκειο και κτύπησε 17χρονη μαθήτρια
Εξωσχολικός εισέβαλε σε Λύκειο στη Λεμεσό και τσάκισε στο... ξύλο 17χρονη μαθήτρια και έψαχνε και τον πατέρα της.

Άναυδοι έμειναν οι μαθητές του σχολείου με το συγκεκριμένο συμβάν που έλαβε χώρα χθες τετάρτη την ώρα του μεγάλου διαλείμματος.

Νεαρός 23χρονος επιτέθηκε στη μαθήτρια και άρχισε να την χτυπά στο πρόσωπο, ενώ προσπαθούσε να αρπάξει απ’ τα χέρια της, το κινητό της τηλέφωνο.

Η μαθήτρια μαζί με τον πατέρα της μετέβη στην αστυνομία, για να καταγγείλει το συμβάν καο ακολούθως, κατευθύνθηκαν προς το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για να εξέταστούν τα τραυμάτων της.

Λιγο πριν φτάσουν, ο 23χρονος παρουσιάστηκε μπροστά τους και επιχείρησε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία να βγάλει το αυτοκίνητο τους έξω από το δρόμο, φωνάζοντας και απειλώντας τόσο την ίδια, όσο και τον πατέρα της.

Ο 23χρονος φέρεται να απείλησε τον πατέρα αλλά και κόρη, ότι εάν δεν αποσυρθεί η καταγγελία θα τους κάνει κακό.


Την μαθήτρια εξέτασε γιατρός του νοσοκομείου, ο οποίο διαπίστωσε ότι η μαθήτρια φέρει αιμάτωμα στα χείλη και διάφορους άλλους μώλωπες.

Η Αστυνομία δεν κατάφερε να τον εντοπίσει χθες τον 23χρονο.

Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι του, όπου και αρνήθηκε να βγει έξω, μέχρι που οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξασφαλίσουν δικαστικό ένταλμα με το οποίο εισήλθαν στην οικία του 23χρονου και προχώρησαν σε σύλληψη του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου, για έκδοση εντάλματος προσωποκράτησης, ο 23χρονος είναι γνωστός στην αστυνομία, για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ