2016-02-26 08:31:20
Φωτογραφία για Επιβάλλεται αλλαγή ηγεσίας για το καλό του τόπου
Αγαπητό Tromaktiko,

΄Εχει υποχρέωση ο Κώστας Καραμανλής να πάρει πρωτοβουλία για τη χαώδη προσφυγική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα κατά το τελευταίο αυτό διάστημα.

Ο Καραμανλής παλιός πολιτικός και με πείρα ως πρώην πρωθυπουργός θα μπορέσει με μια καλή υπουργική ομάδα να ξεπεράσει αυτόν τον κυκεώνα που ζούμε. Ολόκληρη η χώρα πιστεύει ότι είναι το μόνο κατάλληλο πρόσωπο ο Κώστας Καραμανλής για να ηγηθεί μιας έκτακτης και άμεσης κυβέρνησης για να βγάλει την Ελλάδα από το σκοτεινό τούνελ που βρίσκεται σήμερα, λόγω της αθρόας εισροής μεταναστών και λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

Αυτό το πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα που διάγομε ως έθνος δεν υπάρχει κανένας άλλος πολιτικός μέσα στη Ν.Δ., πλην του Κώστα Καραμανλή, που να μπορεί να φέρει ένα αίσιο αποτέλεσμα όσον αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα, αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα που μας απασχολούν, όπως το ασφαλιστικό, το φορολογικό κλπ. Από δύο πολιτικά λοιπόν πρόσωπα εξαρτάται η τύχη της Ελλάδας, από τον Τσίπρα να παραδώσει και από τον Καραμανλή να παραλάβει την διακυβέρνηση του τόπου για να έλθει το ποθούμενο τέλος σ΄αυτά τα πολύ σοβαρά πολιτικά θέματα που μας απασχολούν

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ