2016-02-26 09:00:21
Φωτογραφία για ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Τις προσεχείς «μάχες» του Παναθηναϊκού και το Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα ανέλυσε ο Μάνος Μανουσέλης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Έλληνας τεχνικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα δίνοντας στον αγώνα τον χαρακτήρα ενός... τελικού τονίζοντας πως η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου καλείται να κάνει μεγάλη εμφάνιση και να εκμεταλλευτεί την κακή περίοδο που βρίσκονται οι «Μπλαουγκράνα».

Ο Μάνος Μανουσέλης είπε μεταξύ άλλων:

Για την μάχη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα: «Νομίζω ότι πλέον κινδυνεύει ο Πασκουάλ, ισχύει βέβαια ο κανόνας ότι οι προπονητές προσλαμβάνονται για να… απολυθούνε. Δεν νομίζω πως η Μπαρτσελόνα θα παρατήσει την χρόνια όμως βρίσκεται σε κακό «φεγγάρι» και το γεγονός αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Το σκηνικό και για τις δύο ομάδες θυμίζει τελικό. Νομίζω δεν θα παίξει ρόλο το ποιοι θα λείπουν αλλά το αν θα παίξουν καλά εκείνοι που θα βρεθούν στο παρκέ. Βέβαια, είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κάνει διπλό και να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ