2016-02-26 10:00:23
Φωτογραφία για Ο κακός χαμός το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό
Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό και θεωρούνται ήδη "τελειωμένοι", ενώ κάποιοι άλλοι κρίνονται αυτή την περίοδο. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν δεδομένα οι Βέμερ, Νάνο και Χουχούμης, ενώ στη λίστα προστέθηκε εσχάτως και το μεγάλο όνομα της ομάδας, ο Εσιέν. Σε αυτές τις αποχωρήσεις θα πρέπει να υπολογισθούν  δύο ακόμα ονόματα, του Κοτσόλη και του Πέτριτς, που σταματούν το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν, ενώ δεν αναμένεται να γυρίσουν στην ομάδα από τον δανεισμό τους, οι Ατζαγκούν και Δώνης (διατηρεί οψιόν αγοράς η Λουγκάνο).

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, οι φευγάτοι το καλοκαίρι από το Κορωπί είναι ήδη οκτώ, χωρίς να υπολογίζεται ο Πράνιτς, ο οποίος έχει "επικηρυχθεί" από τους οπαδούς και το συμβόλαιό του λήγει σε λίγους μήνες, αλλά ο Στραματσόνι θέλει να τον κρατήσει. Αν αποχωρήσει και ο Κροάτης, τότε ο αριθμός αυτών που θα πουν αντίο θα αυξηθεί στους 9, με τις πιθανότητες, πάντως, να αυξηθεί ακόμα περισσότερο να είναι πολλές
. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή αρκετοί παίκτες που τεστάρονται από τον προπονητή του Τριφυλλιού και αν δεν καταφέρουν να δείξουν κάτι μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν αποκλείεται να μπουν στη "μαύρη λίστα". Πρόκειται για τον Λουντ, τον Κλωναρίδη και τον Κουτρουμπή που παίρνουν τώρα τις ευκαιρίες τους από τον Ιταλό, ενώ ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με τον Σάντσεθ που αποδείχθηκε αρκετά ...soft και έχει "βαρύ" συμβόλαιο (πιο ακριβοπληρωμένος μετά τον Μπεργκ). 

Πηγή: sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ