2016-02-26 10:28:21
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ... ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα φυσικής κατάστασης και η κούραση στο τέλος του αγώνα με την Αντερλεχτ οφείλεται στην προσέγγιση του ματς, όπως δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε ανησυχητικό το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να σκοράρει, παρά μόνο με το πέναλτι, παρόλο που είχε «επτά κλασικές ευκαιρίες στα δυο παιχνίδια με την Αντερλεχτ».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα (1-2) του Ολυμπιακού απ” την Αντερλεχτ:

«Αυτό που δεν κάναμε καλά είναι ότι δεν αξιοποιήσαμε τις πολλές ευκαιρίες μας, ενώ προσφέραμε στην αντίπαλό μας τη δυνατότητα να σημειώσει εκείνη περισσότερα. Σε αυτά τα δυο ματς προσπαθήσαμε να μπούμε πολύ δυνατά και να παίξουμε επιθετικά. Ετσι ξοδέψαμε πολλή ενέργεια. Εδικά απόψε δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε απόλυτα το ματς, αφού μετά από κάθε μας επίθεση υπήρχε μια… αντεπίθεση. Αυτή η προσέγγιση, λοιπόν, έφερε κούραση.


Αν ανατρέξουμε στην αρχή της χρονιάς και δούμε πόσο απαιτητικό ήταν το πρόγραμμα, με τις υποχρεώσεις μας σε συνεχόμενα ματς υψηλού επιπέδου (Champions League), θα δούμε ότι είχαμε καλή φυσική κατάσταση. Η κούραση οφείλεται περισσότερο στο… είδος των συγκεκριμένων παιχνιδιών. Αυτή είναι μια ανάλυση που κάνω για να προσπαθήσω να καταλάβω γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν παιχνίδια που απαιτούν πολλή ενέργεια.

Από τη στιγμή που αναγκαστικά έφυγε ο Ντουρμάζ, λόγω τραυματισμού, μπήκε ο Ντομίνγκες, ο Φορτούνης μετακινήθηκε από μια θέση στην οποία ήταν πολύ καλός και γενικώς δεν καταφέραμε να βρούμε ισορροπία.

Το ματς με την ΑΕΚ ήταν παράξενο, δεν είχαμε την ευκαιρία να απειλήσουμε. Στα ματς με την Αντερλεχτ είναι ανησυχητικό το ότι δεν σκοράραμε (προφανώς σε κανονική ροή αγώνα), παρότι δημιουργήσαμε επτά κλασικές ευκαιρίες. Είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσουμε και να το λύσουμε.

Είναι μια κακή βραδιά για εμάς. Είμαστε απογοητευμένοι και αυτό φαίνεται στα αποδυτήρια. Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε τη συνέχεια. Γνωρίζουμε ότι για τη συνέχεια το πρώτο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό της ερχόμενης Κυριακής,, που αν το κερδίσουμε θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Στη συνέχεια ακολουθεί εκείνο με τον ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο. Θέλουμε να κατακτήσουμε και τις δυο διοργανώσεις. Είμαστε δυνατοί χαρακτήρες και πρέπει να το δείξουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την απόλυτη στήριξή τους, αλλά και για τον τρόπο με το οποίο υποδέχτηκαν το απογοητευτικό αποτέλεσμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ