2016-02-26 12:24:19
Φωτογραφία για ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ... ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ!
Αυστηρή κριτική στον Μάρκο Σίλβα για τον τρόπο που προσέγγισε τη... «μάχη» του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ άσκησε ο Πέτρος Ξανθόπουλος.

Κατώτερος του αναμενόμενου εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άντερλεχτ, σύμφωνα με τον Πέτρο Ξανθόπουλο, ο οποίος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. την επομένη του αποκλεισμού των ερυθρόλευκων.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, σχολίασε ότι ο Μάρκο Σίλβα δεν παρουσίασε όπως θα έπρεπε την ομάδα του.

«Δύο ματς είχε να προετοιμάσει φέτος και η ομάδα απέτυχε», τόνισε.

Παράλληλα, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των ερυθρόλευκων και στα λάθη από τα προήλθαν τα γκολ των Βέλγων.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την κόντρα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ: «Αν δούμε και τα δύο παιχνίδια, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο Ολυμπιακός ήταν αναποτελεσματικός και σε αυτά τα ματς παίζει σημαντικό ρόλο αυτό το κομμάτι
. Σαφώς και… παίζουν και οι τερματοφύλακες. Κατά τη γνώμη μου τα γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός προέκυψαν από προσωπικά λάθη. Η Άντερλεχτ είναι μια μέτρια ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε όπως τον περιμέναμε. Από το 60’ και μετά δεν έβγαζε ενέργεια, δεν είχε τρεξίματα. Αυτό το παρουσίασε και με τον Βαλβέρδε, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να πω ότι δεν έχει ανταγωνισμό από ένα σημείο και μετά. Σε αυτό το σημείο, προς το τέλος του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός δεν εμφανίζεται φρέσκος».

-το αν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν έχει ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα: «Δεν μπορείς να μπαίνεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να είσαι εφησυχασμένος. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι αν έχασες στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος ή αν είσαι πρώτος ή δεύτερος ή τρίτος στο πρωτάθλημα. Τα ξεχνάς όλα αυτά όταν μπαίνεις να αγωνιστείς σε τέτοιο παιχνίδι».

-τις ευθύνες που έχει ο Μάρκο Σίλβα και το αν θα ήταν προτιμότερο να μπει νωρίτερα στο παιχνίδι ο Ντομίνγκεζ: «Ευθύνες έχουν όλοι. Και οι παίκτες και πρώτος από όλους ο προπονητής. Δύο ματς είχε να προετοιμάσει φέτος. Ένα το παιχνίδι με την Άρσεναλ και το άλλο ήταν το χθεσινό. Και σε αυτά η ομάδα απέτυχε. Όταν προχωράει σιγά-σιγά μια ομάδα χτίζει το προφίλ, αλλά για να φθάσεις κάπου έχεις να πάρεις και τέτοια παιχνίδια. Δεν θέλω να κρίνω παίκτες. Μπορούσε να το κερδίσει εύκολα το παιχνίδι, που είχε καλές ευκαιρίες. Ακόμη και στο δεύτερο που δεν ήταν το καλό του, είχε ευκαιρίες. Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ότι δεν είχε διάρκεια. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα δεν ήταν προετοιμασμένη όπως θα έπρεπε. Σαφώς πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή. Μαθαίνεις από τα λάθη σου, στηρίζεις τον προπονητή και προχωράς».

-το που θα πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι: «Θα πρέπει να πάρει δύο καλά στόπερ. Λέμε ότι στο σημερινό ποδόσφαιρο είναι σημαντικοί οι δύο κεντρικοί χαφ, αλλά πλέον είναι πολύ σημαντικοί και οι στόπερ».

-την κακή εικόνα των Ιντέγε, Μαζουάκου: «Από τον σεντέρ φορ περιμένεις περισσότερα γκολ. Δεν είναι αποτελεσματικός. Αυτό είναι σίγουρο. Ο Μαζουάκου δεν είναι καλός αμυντικά. Δεν στέκεται καλά, αυτό το έχουμε δει. Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα, είσαι πρώτα καλός αμυντικά και στη συνέχεια επιθετικά. Αν δεν λειτουργείς καλά σε αυτό το κομμάτι δεν μπορείς να γίνει μεγάλος παίκτης. Μπορεί αν μαζευτεί, να δουλευτεί και να βοηθήσει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ