2016-02-26 16:36:18
Φωτογραφία για ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Ξεχωρίζει ο αγώνας των Εφήβων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό.

Δυο εντός και ένα εκτός έδρας αγώνα περιλαμβάβει το διήμερο 27-28/2 το πρόγραμμα των ομάδων του Ολυμπιακού που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο στην Τρίπολη. Οι Παίδες θ' αγωνιστούν κόντρα στον Αστέρα στις 12:30 για την 16η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League K-15 και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή. Η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται στην 20η αγωνιστική και εν συνεχεία η πρώτη ομάδα από το Νότο και από το Βορρά θα παίξουν στον τελικό με έπαθλο την κούπα.

Την Κυριακή, οι Νέοι που παραμένουν χωρίς ήττα μετά από 20 αγώνες, υποδέχονται στις 12:30 στο Ρέντη τη Βέροια στο πλαίσιο της 24ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20. Ο Ολυμπιακός έχοντας έναν αγώνα λιγότερο είναι στο +6 από τον 2ο ΠΑΟΚ και θέλει να συνεχίσει με νίκες έως το τέλος για να κατακτήσει το 2ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα και το 5ο στην ιστορία του!

Οι Έφηβοι "φιλοξενούν" την Κυριακή (15:30) στο Ρέντη τον Παναθηναϊκό για την 20η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League K-17 και θέλουν να συνεχίσουν με νίκες και φυσικά στην πρώτη θέση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ