2016-02-26 17:11:09
Φωτογραφία για Λαμία: Συνεχίζονται τα προβλήματα με τους πρόσφυγες - Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας βρέφος από ΑΣΥΤΙΑ  [video]
Το βρέφος 7 μηνών έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας... Οι γιατροί διέγνωσαν ασυτία και αφυδάτωση. Το μωράκι είχε ώρες να πιει νερό ή να φάει κάτι!

Στη «ΝΕΑ ΡΟΥΜΕΛΗ» στην Εθνική Οδό, λίγο έξω από τη Λαμία, εδώ και 48 ώρες το λεωφορείο που βλέπετε είναι σταθμευμένο με 78 πρόσφυγες, Σύριους και Ιρακινούς. Κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ και ευτυχώς το μωρό είναι πια καλά! Σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου κ. Κωνσταντίνο Χριστώνη τα ¾ των προσφύγων είναι άφραγκοι και υπάρχει μεγάλη ανάγκη για είδη υγιεινής για γυναίκες και μωρά!

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μικρά παιδιά κοιμούνται στην άσφαλτο, χωρίς μπάνιο εδώ και μέρες!!! Και καλά ο καιρός είναι μέχρι σήμερα καλός, όμως, από Κυριακή προβλέπονται βροχές και κρύο!!!

Επίσης στην περιοχή μας, στο «ΘΕΑ» υπάρχουν ακόμα 4 λεωφορεία, στη «ΡΟΥΜΕΛΗ» στην είσοδο της Λαμίας άλλο ένα και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα έχουμε περισσότερα!


«What time we live?» (Τι ώρα θα φύγουμε;) ρωτάνε με αγωνία κάθε μισή ώρα, μας λένε οι αστυνομικοί που διακριτικά φυλάνε τους ταλαίπωρους αυτούς ανθρώπους! Αραγε μπορεί κανείς να τους απαντήσει;

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η σλοβενική αστυνομία, οι αρχηγοί των αστυνομικών δυνάμεων της Σλοβενίας, της Αυστρίας, της ΠΓΔΜ, της Σερβίας και της Κροατίας συμφώνησαν να περιορίσουν τη ροή των μεταναστών σε περίπου 580 ανθρώπους την ημέρα.

Οι αστυνομικοί αρχηγοί είναι «υποχρεωμένοι να περιορίσουν τις ημερήσιες διελεύσεις μέσω των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων σε έναν αριθμό που θα δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεται κάθε μετανάστης σύμφωνα με τους κανόνες του Σένγκεν», ανέφερε η αστυνομία σε σημερινή δήλωσή της.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ

Οσο υπάρχουν αυτοί οι Λαμιώτες…ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ