2016-02-26 21:38:43
Φωτογραφία για Ο Μητροπολίτης Ρόδου στο 6ο ΕΤΕΘ Καλάθου
Ποιμαντική επίσκεψη στο 6ο ΕΤΕΘ Καλάθου στα πλαίσια του προγράμματος ποιμαντικής μέριμνας στο στράτευμα, πραγματοποίησε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως της 95 ΑΔΤΕ μέσω της στενής συνεργασίας του Στρατιωτικού Ιερέα πρωτοπρεσβύτερου Τχη (ΣΙ) π. Αθανάσιου Γεωργόπουλου με την ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Τον Σεβασμιότατο υποδέχθηκαν ο Σχης (ΠΖ) Γεώργιος Μόραλης, ο Διοικητής της Α’ ΜΑΚ Ανχης (ΠΖ) Στέργιος Αναστασιάδης και ο πρωτοπρεσβύτερος Τχης (ΣΙ) π. Αθανάσιος Γεωργόπουλος.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, ο Σεβασμιότατος εξήρε τις ικανότητες του Σώματος καταδρομών, που στηρίζονται εν πολλοίς στην διαρκή άσκηση και εκπαίδευση τους, τόνισε δε ότι ο Θεός είναι μέσα μας αρκεί να έχουμε αφήσει και γι’ αυτόν μία άκρη ώστε να χωρέσει γιατί μόνο αν υπάρχει ο Θεός μέσα μας, τότε μας απελευθερώνει από πάθη και αδυναμίες και μας δίνει αληθινό σκοπό και νόημα στην ζωή μας!

Τέλος ο Σεβασμιότατος διέμεινε ευλογία στους εκατό περίπου καταδρομείς στελέχη και οπλίτες της μοίρας καταδρομών και μία Καινή Διαθήκη χακί την οποία χαρακτήρισε ότι είναι το φως και η αλήθεια, γιατί μόνο ο Θεός είναι ο οδηγός μας και δεν θα σας διαψεύσει ποτέ, μόνο ο Θεός παραμένει κοντά μας, αρκεί να τον ζητήσουμε έστω και στις δύσκολες στιγμές...!!!
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ