2016-02-27 12:23:14
Φωτογραφία για 4ο Καλαματιανό Καρναβάλι [video]
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 σας προσκαλούμε στην τελετή έναρξης του 4ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, στις 19.00, στην πλατεία Όθωνος!

Σας περιμένουμε όλους!

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 αρχίζει το 4ο Καλαματιανό Καρναβάλι, στις 19.00, στην πλατεία Όθωνος, «το μεγάλο Καρναβάλι της Καλαμάτας, ένα από τα μεγαλύτερα Καρναβάλια της Ελλάδος, το Καρναβάλι της νεολαίας και όλων όσοι αισθάνονται ότι είναι νέοι», ανέφερε ο Δήμαρχος σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 , σε συνέντευξη Τύπου. «Την Κυριακή το βράδυ στην πλατεία Όθωνος, εκατοντάδες καρναβαλιστές και καλλιτέχνες θα σημάνουν την έναρξη του μεγάλου Καλαματιανού Καρναβαλιού˙ ένα μεγάλο πανηγύρι. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στην Καλαμάτα την Κυριακή. Υπάρχει ένα πρόγραμμα σπουδαίο για όλη τη διάρκεια του Καρναβαλιού, με εκδηλώσεις. Υπάρχει φροντίδα ώστε σε όλα να υπάρχει ποιότητα και όχι χυδαιότητα, ψυχαγωγία πραγματική σε μία πόλη που γιορτάζει, για μία νεολαία που έχει πάρει επάνω της αυτή την υπόθεση», προσέθεσε ο Π. Νίκας. Ευχαρίστησε, δε, την οργανωτική επιτροπή του Καρναβαλιού και κυρίως τους εθελοντές, «τα παιδιά, τα οποία θα στελεχώσουν τις ομάδες και θα προσφέρουν θέαμα, χαρά, διασκέδαση σε όλο τον κόσμο».

Φέτος αναμένεται να λάβουν μέρος 34 πληρώματα και περί τους 2.500 καρναβαλιστές, ενώ υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ή και να συγκροτήσει ένα νέο γκρουπ.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ