2016-02-27 13:48:10
Φωτογραφία για Αναγνώστρια καταγγέλλει: Απαράδεκτη πολιτική του ΑΒ plus
Αγαπητό Tromaktiko,

Θα ήθελα παρακαλώ πολύ να δημοσιεύσετε το παρακάτω σκηνικό , καθώς... μερικοί πρέπει να μπούνε στην θέση τους καθώς πλέον κάποιοι που έχουν ακόμα δουλειά δεν το εκτιμούν σε αντίθεση με όσους δεν έχουν... Η καταγγελία μου έχει γίνει και στα κεντρικά της εταιρείας άλλα θέλω και μέσω εσάς να το κινητοποιήσετε το παρακάτω γεγονός. 

Αναφέρομαι για κατάστημα σούπερ μάρκετ του ΑΒ plus και συγκεκριμένα για το κατάστημα στην Καλλιθέα, Ελ. Βενιζέλου 223 κάπου μεταξύ Σπαρτής και Περικλεούς εκεί συνέβη το έξης περιστατικό, μπαίνω ως πελάτης να αγοράσω ένα προϊόν και βλέπω έναν κύριο ψηλό πιθανώς υπεύθυνος και όχι απλός υπάλληλος του ΑΒ plus, όνομα δεν του ζήτησα άλλα πολύ ευχαρίστως θα επέστρεφα να ζητήσω όνομα. Και τον βλέπω λοιπόν να διαπλεκτίζεται με μία άστεγη κυρία η οποία του λέει πως δεν έχει λεφτά κρατώντας ένα παριζάκι της εταιρείας ΑΒ, και μήπως θα μπορούσε να της το δώσει... Ο ίδιος με ύφος ψευτόμαγκα της επιβάλει να αφήσει πίσω το προϊόν και να σηκωθεί να φύγει. Εκεί επενέβη εγώ και πήρα το παριζάκι της κυρίας στο ταμείο και το πλήρωσα 1.78 ευρώ που ήταν τόσο δύσκολο του κυρίου εκεί να κάνει μία κίνηση ανθρωπιάς. 


Είμαι άνεργη και σκέφτομαι έτσι... δεν έχω οικονομική άνεση και παρ'όλα αυτά προτίμησα να μην πάρω το προϊόν μου δλδ κάτι μπισκότα, για να πάρω το παριζάκι στην κοπέλα που μπορεί να είχε και κάποιο παιδάκι κάπου Αγοράζοντας λοιπόν το παριζάκι αυτό γυρνάω και λέω πρέπει να υπάρχει και κάποια ανθρωπιά και γυρνάει να μου πει ο κύριος αυτός του ΑΒ ότι είναι η πολίτικη της εταιρείας αυτό! Και να μην με ξανά δει στο κατάστημα του! Είναι πολίτικη να μην βοηθάει τέτοιους ανθρώπους... Απλά ντροπή τους και αίσχος.

Θα ήθελα να το δημοσιεύσετε το περιστατικό αυτό, να ενημερωθεί ο κόσμος και για μένα να απολυθεί ο συγκεκριμένος κύριος του ΑΒ υπάλληλος - υπεύθυνος και να μην χρειαστεί να βρεθεί ποτέ του σε μία τέτοια κατάσταση να ζητάει ένα παριζάκι...

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ