2016-02-27 15:17:12
Φωτογραφία για ΤΑ 'ΠΕ... ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ Ο ΕΡΝΑΝΙ
Τον κόσμο στο "Γ. Καραϊσκάκης" κάλεσε ο Ερνάνι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό.

Έτσι, θα γιορτάσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Θρύλου. Παράλληλα, ο Πορτογάλος μίλησε για την ευκαιρία που περιμένει από τον Σίλβα ώστε να δείξει την αξία του, ενώ συμπλήρωσε πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται άσχημες στιγμές, όπως ήταν ο αποκλεισμός από την Άντερλεχτ. Σχετικά με την Ευρώπη, είπε πως ο απολογισμός είναι θετικός και σε καμία περίπτωση αρνητικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova

Για τον απολογισμό στην Ευρώπη: «Έχουμε καταφέρει πολύ θετικά πράγματα, έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στη διάρκεια του "ταξιδιού", όμως, το αποτέλεσμα φυσικά δεν είναι αυτό που θέλαμε. Παρόλο που το αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή είναι απογοητευτικό, είμαστε σίγουροι πως στο μυαλό των φιλάθλων μας έχουν μείνει και καλά πράγματα, θετικά».


Για το αν έχει να πει κάτι στον κόσμο της ομάδας: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξή τους, θέλω να τους πως ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί μας έδωσαν πολλή δύναμη στη διάρκεια της χρονιάς. Ξέρω πως θα συνεχίσουν να το κάνουν και από εδώ και πέρα, παρόλο που τελείωσε η ευρωπαϊκή διαδρομή μας, στα επόμενα παιχνίδια θα τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας, όπως είναι πάντα».

Για το πόσο δύσκολο είναι να επικεντρωθεί τώρα η ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι κάτι που έχει ξανασυμβεί. Πιστεύω όλοι γνωρίζουν πως ό,τι έγινε, έγινε, ανήκει στο παρελθόν και δουλειά μας είναι το επόμενο παιχνίδι. Θα συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα μας, θα σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τι έγινε και θα επικεντρωθούμε στον αγώνα μας την Κυριακή».

Για τη Βέροια: «Πάνω από όλα γνωρίζουμε ότι οποιαδήποτε ομάδα που έρχεται να παίξει με τον Ολυμπιακό, έρχεται πάντα με ανανεωμένο και αναπτερωμένο το ηθικό. Και πάντα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Εμείς, όμως, είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εμάς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το τι περιμένει από τον εαυτό του: «Ο κυριότερος στόχος μου είναι να παίζω. Θέλω να κερδίσω ξανά τη θέση μου. Είμαι πανέτοιμος να το κάνω και περιμένω την εντολή του προπονητή μου για να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Είναι πάρα πολύ σημαντική η παρουσία του, το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Θέλουμε λοιπόν να είναι μαζί μας στον αγώνα. Στην περίπτωση που κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε οι φίλαθλοί μας να είναι μαζί μας, να γιορτάσουμε μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό που ελπίζω, είναι το γήπεδο να γεμίσει για αυτή τη στιγμή».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κατακτάει τον τίτλο νωρίτερα παρά ποτέ, από μήνα Φεβρουάριο: «Αυτό δείχνει πως έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά. Το αποτέλεσμα αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλων όσων εργάζονται για τον σύλλογο. Αυτό δείχνει πως έχουμε κάνει πολύ καλά τη δουλειά μας και πως έχουμε εκπληρώσει τον στόχο μας, που είναι ο Ολυμπιακός να παίζει πάντα για να κερδίζει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ