2016-02-27 19:05:20
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ... ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΙΝΟ
Στον Ολυμπιακό στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και ο μεγαλύτερος χρόνος συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ, έως το τέλος της περιόδου.

Για τον Ρομπέρτο η εμπιστοσύνη παραμένει δεδομένη και δεν αμφισβητείται, έστω κι αν ο Ισπανός τερματοφύλακα έκανε σημαντικά λάθη στα ματς με την Άντερλεχτ. Ωωστόσο υπάρχει διάθεση να δοθεί ευκαιρία και στον Στέφανο Καπίνο που επίσης λογίζεται ως σημαντικός ποδοσφαιριστής για τον Ολυμπιακό ενόψει και των επόμενων χρόνων.

Ο Καπίνο ήταν βασικός στα παιχνίδια του Κυπέλλου και δεν αποκλείεται αυτό να συνεχιστεί και στους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ. Ο Σίλβα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα στο ματς με την Βέροια προκειμένου να τον βάλει σε... ρυθμό ενόψει της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Στην ομάδα επιστρέφει επίσης ο Λεάντρο Σαλίνο, ειδικά από τη στιγμή που οι δύο ακραίοι μπακ δεν ήταν σε καλή βραδιά κόντρα στην Άντερλεχτ, ενώ ειδικά ο Μασουακού έπαιζε και με ενοχλήσεις από το πρώτο ημίχρονο.

Προς... χρησιμοποίηση είναι ξανά και ο Παϊτίμ Κασάμι που επίσης δεν αγωνίστηκε καθόλου στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ όπως και ο Σιόβας που έχει ξεπεράσει πλέον τον τραυματισμό του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ